Noista kengistä, joista harkitsen luopuvani on tullut niin paljon kysymyksiä ja hintauteluita, että olen jo aivan sekaisin. Olen todella huono hinnoittelemaan mitään, joten aion kokeilla ihan uutta systeemiä, jota muutama bloggaaja ainakin harrastaa. Mutta katsotaan nyt ensin, mitä olisi tällä kertaa tarjolla. Aloitan pienestä myyntierästä, jos tämä ei sujukaan näppärästi ja nopeasti.

Myynnissä tällä kertaa ovat seuraavat viisi kenkäparia:

  • pinkit monitoimisaapikkaat. Voidaan pitää joko varret käännettyinä tai suorina ja soljella tai ilman. Kuvia eri vaihtoehdoista löytyy täältä. Kengät ovat hyvässä kunnossa. Materiaali synteettistä, ei siis aitoa mokkaa. Kengät ovat sopivat 37-kokoiselle jalalle ja niissä on korkoa n. 12 senttiä.
  • ruskeat mokkasaapikkaat (H&M). Aitoa nahkaa, tukeva tolppakorko. Kengät ovat hyvässä kunnossa, käyttöjälkiä näkyy kylläkin pinnassa. Jo hoitoaine saattaa tehdä ihmeitä (allekirjoittaneelta löytyy vain mustaa). Kenkien koko on 37 ja niissä on piiloplatform kävelyä helpottamassa. Korkoa on n. 13 senttiä.
  • mustat niittiavokkaat (DinSko). Tekonahkakorkkarit komeilla, pyöreillä niiteillä, jotka ovat sävyltään hopeisia. Hyväkuntoiset ja kauniit. Korkoa on 9,5 senttiä. Kenkien koko on 36.
  • keltaiset kumisaappaat (Jimmy Choo for Hunter). Muutaman kerran käytetyt, liskokuviopintaiset saappaat. Koristesoljet kullanvärisin yksityiskohdin. Kengät ovat kokoa 37. Kumisaappaisiin saa halutessaan mukaan alkuperäisen laatikon. Hyvässä kunnossa, mutta saappaille tyypillisesti niihin ilmestyy valkoinen kerros, jos niitä ei hetkeen käytä. Se on siis normaalia ja lähtee hoitoaineella pois.:)
  • mustat avokkaat pinkillä graafisella korolla (H&M). Materiaali kiiltävää muovia, kengät ovat hyvässä kunnossa. Korkolappuja riittää vielä moniin kävelyihin, korkoa on kymmenisen senttiä. Kenkien koko on 37.

Kysymyksiä kengistä voi esitttää tämän postauksen kommenttiboksiin, jotta niistä on hyötyä kaikille kiinnostuneille. Kenkiä voi siis havitella itselleen tarjoamalla niistä jonkun summan sähköpostiini (löytyy sivupalkista). Postitan kengät maksusuorituksen näyttyä tililläni, joten tarjoukseen kannattaa sisällyttää postitusarvio. Ilmoita siis sähköpostissa kuka huutaa, mitä ja mitä hintaa hän kengistä tarjoaa. Ja sitten vaan tarjoamaan, aikaa on perjantaihin 27.4.2012 kello 20:00 asti eli kolme kokonaista päivää.

Tarjousajan päättymisen jälkeen jälkeen kengät joko myydään korkeimman tarjouksen tehneille tai jos tarjoukset menevät hurjasti alakanttiin varsinkin kumppareiden kohdalla, kengät jäävät edelleen kaappiini pyörimään. katsotaan, miten käy!:)