Tässä kuussa tapahtuu jotakin isoa. Kaksi muotia rakastavaa naista täyttävät 25 vuotta ja saavuttavat näin ollen naisen iän. Sekä minä että Gloria-lehti olemme esittäneet mielipiteitämme ympärillämme tapahtuvista asioista, olemme kasvaneet ja kehittyneet. Ympärillämme pyörineet ihmiset ovat vaihtuneet, mutta osa uskollisista ystävistä on pysynyt menossa mukana koko ajan. Nyt tahtoisimme kiittää kaikki ystäviämme yhteisistä vuosista, oli niitä sitten takana kuinka monta tahansa.

Gloria-lehti uudistui uuden päätoimittajan myötä pitäen silti ennakkoluulottoman edelläkävijän linjansa. Lehden lisäksi myös nettisivut pistettiin uusiksi ja nykyään kaikki Gloria-perheen lehdet löytyvätkin saman nettisivun alta. Omat suosikkijuttuni saamastani juhlalehdestä olivat Tuomas Enbusken kolumni, jonka aiheena oli tällä kertaa parisuhde ja oman kumppanin kohteleminen, sekä muotijuttu, jossa ihasteltiin hiekan sävyjä erilaisissa vaatteissa ja asusteissa.

Myös Christina Riccin haastattelu kiinnosti kovasti, sillä kuulen usein muistuttavani kasvoistani kyseistä naista. Itse en yhdennäköisyyttä vieläkään huomannut, vaikka tuijotin haastattelun kuvia monta minuuttia. Syntymäpäivälehden paras juttu oli ehdottomasti artikkeli kirjekuorilaukuista. Erilaisten muoti-ilmiöiden historia on aiheena yllättävän kiinnostava. On kiva tietää, milloin viimeksi muotikansa on seonnut kainalossani olevasta asusteesta tai jaloissani olevista kenkämalleista.

Syntymäpäiviemme kunniaksi kaksi onnekasta lukijaa voi nyt voittaa itselleen Gloria-lehden ilmaiseksi puolen vuoden ajaksi. Osallistua voi kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin,  mikä on kiinnostavin juttu gloria.fi-sivustolla ja miksi? Entä mitä toivoisit sivuille lisää? Vastauksenne luetaan tarkoin ja niitä käytetään apuna sivuston kehittämisessä, joten nyt voitte todellakin vaikuttaa asioihin. Vastausaikaa on keskiviikkoon 4.4.2012 kello 20:00 asti.

Psst! Okei, tunnustan! Myös herkkusivut herättivät kiinnostukseni.;)