Viikon paras vaatehimotus kohdistuu tällä kertaa pitkähihaisiin playsuiteihin. Nuo lyhytpunttiset haalarit ovat mielestäni jopa paremman näköisiä pitkillä hihoilla kuin ilman hihoja. Kuvan playsuit on löydetty In Love With Fashion  -nettikaupasta. Tuo väri ei olisi ollenkaan paha kevääseen, vaikka pastelli- ja neonvärejä nyt niin suositaankin. Tätä saa kyllä myös mustana, jos värit pelottavat.

Viikon paras yllätys oli lukijani Jennan lähettämä paketti. Tiesin, että saisin jalkojani lämmittämään itse tehdyt tossut, mutta namit putkahtivat paketista ihan täytenä yllätyksenä. Iso kiitos vielä tästä päivän piristyksestä! Pitänee silti selventää tähän väliin, että kotiosoitettani en kysyttäessäkään skeptisenä ihmisenä kenellekään anna, vaan tämäkin lähetys hoidettiin kiertoteitä.:)

Viikon paras löytö oli kahvipussi, jonka toin joskus äidilleni tuliaisiksi kahvipaahtimosta. Äidin innostus pressopannuaan kohtaan laski kuin lehmän häntä jo viikossa, mutta onpahan minulle hieman parempaa kahvia tarjolla, kun tulen tänne maalle lomailemaan. Kissaa kahvi ei voisi vähempää kiinnostaa, vaikka se armollisesti suostuikin yhteiskuvaan tuotteen kanssa.

Viikon paras aikuisten herkku on jäätelöaltaasta syliini lähes väkisin pompannut ihanuus. Odottakaa hetki, niin nielaisen tämän kuolamäärän ja jatkan sitten. Kyseessä on siis Ingmanin rommirusinajäätelö, joka on kuorrutettu rommisuklaakastikkeella ja suklaalastuilla. Caribbean cocktail -jäätelöpurkin pohjakin on ihan silkkaa suklaata. Voi nam!<3