Pääsin mukaan Indiedaysin ja SuperEntertainereiden yhteistyökamppikseen. Olen tästä valinnasta varsin otettu, sillä kampanjaan pääsi mukaan vain muutama bloggaaja. Faktahan on se, että monia julkkiksia voi “vuokrata” juontamaan tapahtumia tai esiintymään erilaisiin tempaukseen. Päätimme kokeilla, olisiko samanlainen sivutyö mahdollista bloggaajien kanssa. Esimerkiksi muotinäytöksissä voisi olla kiva nähdä juontajana jonkun turhan missin asemesta ajan ja muodin hermolla oleva bloggaaja.

Kampanjan tarkoitus on tuoda bloggaajia enemmän esiin ja korvata puhkikulutettuja kasvoja tuoreemmilla tyypeillä. Vaikka meillä bloggaajilla ei ehkä ole kokemusta juontamisesta tai viihdyttämisestä uskon, että improvisointi- ja mukautumiskykymme korvaavat puuttuvan kokemuksen. Juontokeikkojen lisäksi kampanja tarjoaa sekä yritys- että yksityisasiakkaille ihan vain näyttäytymistä esimerkiksi bileissä, joista tahdotaan julkaistavan kuvia netissä. Pakettien lopullinen hinta määräytyy joko esiintymistuntien tai julkaistujen kuvien mukaan riippuen hieman tapahtumasta.

Oma debyyttiesiintymiseni tulee olemaan ihan pian, sillä heti suostuttuani kampanjaan, minulta kyseltiin kiinnostusta osallistua lasten pääsiäisriehaan. Päätin alunperin ottaa lastentapahtumat esiintymislistalleni, koska niihin etsitään usein iloista ja energistä ihmistä ja koen olevani sellainen. Koska pidän kovasti erilaisista haalareista ei tuleva esiintymisasunikaan pelottanut minua. Näistä keikkahommista saa sen verran kivan kampanjapalkkion, että saatan suostua vielä hurjempiinkin tempauksiin mukaan. Tällä kertaa viihdytän lapsia kuitenkin lempeästi pupupuvussa pääsiäisteeman mukaan.

Minun lisäkseni tähän viihdytyskamppikseen pääsi kaksi muuta ihanaa bloggaajaa. Meitä voi tästä päivästä eteenpäin tilata erilaisiin tapahtumiin joko yksittäin tai koko porukan kerralla. Tutustu bloggaajien persoonallisiin tapahtumapaketteihin ja tilaa nyt omasi tutustumishintaan (eli tutulla salakoodilla moumou irtoaa 20 % alennusta) täältä kampanjasivustolta!:)

(pupupuku saatu)