Ette usko, miten kauhealta tuntuu olla kerrankin hereillä julkaisemassa tämä aamupostaus. Olisin voinut myydä vaikka pikkuvarpaani, jos olisin saanut jäädä nukkumaan. Koetan junassa vastata eilisiin kommentteihin ja saada arvontakommentit julkaistua. En silti lupaa mitään, sillä kohdalleni lankesi rangaistuksista pahin – käytäväpaikka! Joka tapauksessa hyvää huomenta kaikille, höpötelläänpä nyt hetki kosmetiikasta.

Saanko esitellä maailman parhaan vedenkestävän ripsivärin. Kerrottakoon tähän alkuun, että en rehellisesti sanottuna ole vuosiin ostanut vedenkestävää ripsiväriä. Tai no, aloitetaanpa alusta. En ole vuosiin ostanut kyyneltenkestävää ripsiväriä, sade- ja räntäpäivinä sekä uimassa käytän kyllä Sensain 38-asteisella vedellä lähtevää ripsiväriä. Se ei kuitenkaan itkua kestä, joten lasken sen hieman eri kategoriaan.

Nyt tarvitsin kuitenkin meidän perheen naisille ripsivärin hautajaisiin ja muistin, että Max Factor oli vähän aikaa sitten lähettänyt minulle parikin eri versiota vanhasta tutusta 2000 Calorie -ripsiväristä. Yksi niistä sattuikin sitten olemaan vedenkestävä, joten pistin sen kovimpaan mahdolliseen testiin. Luvassa olisi tuntien itkemistä, silmämeikin korjailua nenäliinoilla sekä pahimmillaan jopa silmien hieromista. Lisäksi olisi kiva, jos ripsiväri saisi silmämeikin näyttämään hyvältä.

Olen kyllä kokeillut muutamaakin vedenkestävää ripsiväriä, joista kokemukseni ovat lähinnä negatiivisia. Osa ei ole edes kestänyt vettä ja osa on. Valitettavasti vaan kaikki ne vedenkestävät, jotka ovat toimineet, ovat olleet ripsiväreinä huonoja. Jos ripsiväri vain värjää ripset mustiksi ja klimpittää ne, voisi sen ripsivärin jättää melkein kokonaan laittamatta. Siksi ilahduinkin hurjasti, kun testimascarani erotteli ripset kauniisti ja vielä tuuheutti niitä. Aivan kuin sen vesiliukoinenkin versio!

Entäs sitten se vedenkestävyys? Huippuluokkaa! Ripsiväri ei varissut, levinnyt tai valunut kyyneleiden mukana. Nenäliina, jolla korjailin silmämeikkiäni, ei imenyt itseensä pisaraakaan ripsiväriä. Hautajaispäivän jälkeen ripsivärini olivat edelleen valehtelematta täydelliset. Poistin ne illalla helposti öljypohjaisella meikinpoistoaineella. Tarvitseeko sanoa vielä erikseen, että suosittelen!:)