Eilen harpattiin jälleen blogistaniassa pieni “korkokenkäaskel” eteenpäin, kun Suomessa järjestettiin vihdoinkin ensimmäinen kunnon blogigaala. Sen sponsoroivat Trendi-lehti sekä Aussie-hiustuotemerkki, molemmat luotettavia tuttujani jo vuosien takaa. Gaala järjestettiin Astoria-salissa Helsingissä. Viihdyttämisestä vastasivat Regina ja DJ Malin Nyqvist. Paikalle oli kutsuttu bloggaajia aveceineen, mutta tapahtumaan oli voinut myös voittaa lippuja.

Pelkästään bloggaajakollegoja paikan päälle ei kuitenkaan menty moikkailemaan, vaan gaalassa jaettiin myös palkintoja. Palkintokategoriat olivat  Best Fashion Blog, Best Lifestyle Blog (MouMou ehdolla), Best Beauty Blog, Aussome & Unique sekä Readers’ Choice (MouMou ehdolla). Jokaisen kategorian, paitsi tuon viimeisen voittajan valitsi arvoisa tuomaristo. Lukijat taas saivat äänestää oman suosikkibloginsa RC-kategorian voittajaksi. Voittajat selviävät myöhemmin tässä postauksessa.

Avecina minulla oli sen iänikuisen miehenturjakkeen sijaan kerrankin naiskauneutta Tunnetila-blogin Ninan muodossa. Myös Turusta itse paikalle ajanut (HYVÄ SALLA!) Muoti ja trendit -blogin pitäjä heilui pari tuntia seurassamme. Seuralaisteni lisäksi tutustuin moneen uuteen bloggaajaan ja tunnustin parille vaanineeni heidän blogejaan vähäisestä kommentoinnistani huolimatta. Niin se skumppa vaan irrottaa kielenkannat.

mekko – Olivia & Oscar (saatu)

kengät – Aldo

sormus – ?

takki – Vero Moda

Illan asuni sponsoroi suurilta osin Olivia & Oscar -nettikauppa, josta sain valita itselleni leopardikuvioisen maksimekon. Suunnitteilla on muuten myös blogiarvonta samaisen nettikaupan kanssa, joten jos valikoima sytyttää, pysykää linjoilla. Sivuja uudistettiin hieman ja kohta taidatte taas päästä valitsemaan suosikkituotteitanne nettikaupan syövereistä. Mutta siitä tosiaan lisää myöhemmin.

Näyttävän mekon seuraksi puin mustat tolppakorit. Koska maksimekon leopardiprintti taittaa siniseen, päätin toistaa sävyä hieman muuallakin. Meikkini oli muuten aika kesy, mutta nuo ylä- ja alarajaukset oli tehty sinisellä meikkikynällä ja vahvistettu sinisellä luomivärillä. Ei, en saanut parempaa kuvaa. Huulet pidin kiiltävinä nudehuulipunalla.

Itse palkintojenjako aloitettiin niinkin aikaisin, että osa vieraista missasi sen. On nimittäin enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että vaikka tällaisiin tapahtumiin ilmestyy tunnin ilmoitettua aikaa myöhemmin, ei menetä mitään. Hysteerikkona minä en tuollaiseen muodikkaaseen myöhästymiseen kuitenkaan luota, vaan pyrin saapumaan paikalle tuttuun tapaani nolosti liian aikaisin. Mutta nyt niihin voittajiin.

Best Beauty Blog Saara Sarvas

<3

Best Lifestyle Blog – ei paikalla

Best Fashion Blog  Fashionweek 2.0

Aussome & Unique – Paras aika vuodesta

Readers’ Choice – Mariannan

Kun höpönassut oli onniteltu läpi, siirryttiin drinkkibaarin puolelle jatkamaan juhlimista. Aussie-tuotesarjojen mukaan nimetyt drinkit olivat varsin vekkuli keksintö, arvostan todella tällaista teemaan paneutumista. Omasta lasistani löytyi Luscious Long. Ja hei, tuo valtaistuinilme oli sitten suunniteltu juttu. En yleensä näytä ihan noin tuimalta!:D

Vaikka juhlat olivat huikeat, tämä neiti paineli aikaisin kotiin nukkumaan, sillä heräsin tänään tosiaan jo ennen viittä matkustaakseni junalla tänne Jyväskylään. Se se vasta oli suoritus, jos mikä. Gaalasta tai oikeastaan sen asusta on kyllä vielä hieman paljastettavaa (kirjaimellisesti), joten palaillaan aiheeseen huomenissa. Nyt alkaa tälle tytölle ihana aikaistettu viikonloppu!:)