Taisin keksiä eiliseen trenssiarvontaan hieman liian kinkkisen kilpailukysymyksen, koska vastausten kirjo oli huima. Ticket to Heaven -katalogissahan oli siis ensinnäkin eri määrä takkeja kuin nettikaupassa, minkä piti olla se kilpailun ainut “juju”. No, se ei tietenkään riittänyt, vaan aloin itsekin pohtia, lasketaanko viitat ja sadetakit mukaan loppusummaan. Kuvaston syksy- ja talvitakit hämäsivät myös hyvin useaa vastaajaa. Monen muuttujan vuoksi tuplasin kaikkien vastauksiin panostaneiden (eli mitä tahansa arvanneiden) voittomahdollisuuden. En enää rehellisesti tiedä, mikä tuohon olisi ollut se oikea vastaus.

Voittajaksi selviytyi tuplauksesta huolimatta alkuperäisellä arvallaan nimimerkki Tarja, joka kommentoi näin:

Ticket on tosiaankin tuttu merkki näin pienen lapsen äidille. Pienempi on talven käyttänyt tyytyväisenä ihanan lämmintä haalariaan ja uusi, aleista ostettu odottaa häntä ensi talveksi.Isommalla taas on ollut ihana, vaaleanpunainen toppatakki Ticketiltä “hienostelutakkina”. Huomasin taannoin, että Ticketin takkejahan on tosiaankin tarjolla myös aikuisille ja ovat kivannäköisiä. Jos ovat yhtä laadukkaita kuin lasten vaatteet, niin ovat kyllä hintansa väärtejä. Tuo sinun trenssisi on tosi hyvännäköinen! Äkkipäätä laskien taisin löytää 10 eri mallia gatalogista. Olenkin haaveillut uudesta kevättakista ja tuolta kyllä löytyisi vaihtoehtoja. Liikaakin… :)

Onnea siis voittajalle, tarkistapa sähköpostisi. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. Lupaan olla ryssimättä seuraavaa kilpailukysymystä!:D