Viikon paras mallisto on 21.3. eli tänään Lindexin myymälöihin sekä nettikauppaan ilmestyvä Holly & Whyte by Lindex. Kirjoitin mallistosta aiemmin täällä ja tällä viikolla koetan ehtiä hipelöimään vaatteita kauppoihin. Sain lahjakortin, jolla voin valita tuosta ihanan preppy-henkisestä mallistosta kaksi haluamaani tuotetta ja veikkaan, että valinnasta tulee hieman vaikea. Saatatte siis pahimmassa tapauksessa joutua makutuomareiksi sovittelusessiooni blogin kautta!:D

Viikon paras alekoodi on Jumpin-nettikaupan huppareista ja original-haalareista 25 % hinnasta vähentävä koodi moumou. Se on voimassa vielä viikon verran, joten jos haalarin tai hupparin tilaaminen kutkuttelee, tilaus kannattaa tehdä nyt. Olen muuten suunnitellut päivitettyä versiota haalarivertailusta. Nyt, kun olen kahden merkin sijaan testaillut jo kolmea, merkkejä on hieman helpompi vertailla. Olisiko kiinnostusta tällaista vertailua kohtaan vai oletteko jo valinneet haalariklaaninne?

Viikon paras kampanja on SYÖ Helsinki! -viikot, jotka ovat käynnissä 16.-29.3.2012. Kyseessä on City-lehden ja Helsigin kaupungin ravintoloiden yhteistyö paremman ruuan puolesta. Käytännössä homma toimii niin, että kahden viikon ajan tietyissä ravintoloissa tarjoillaan herkullisia annoksia, joiden hinta on tasan 10 euroa. Tänä vuonna mukana on 29 eri ravintolaa eri ruokagenreistä. Mukana olevia ravintoloita ja niiden kampanja-annoksia voi selailla tältä sivulta.

Viikon paras peli on Samsoniten Around the world in 80 Clicks -peli. Pelissä voi voittaa Samsoniten Cosmolite-laukkuja tai jopa 5000 euron arvoisen matkalahjakortin. Virtuaaliseen navigointiin perustuva peli löytyy Facebookista, kampanjasivustolta sekä Twitteristä, joten se on helppo jakaa ystävien kanssa. Peliä voi pelata ja onneaan kokeilla tällä sivulla. Ei varmaan tarvitse erikseen kertoa, että koetan itsekin onneani nettinavigoinnissa!:D

(kuva täältä)