Lupailin lisäkuvia eilisistä mutakynsistäni ja tässäpä niitä tulisi. Tai siis tasan yksi kuva, mutta siitä kyllä tajuaa aika hyvin tuon kynsilakan sävyn. Se tosiaan muistuttaa väritykseltään oikein paksua ja herkullista kaakaota. Sain tämän lakan mukaani Max Factorin meikkibrunssilta, jossa olin saanut minimanikyyrin samaisella lakalla. Lakan sävy on Hot Coco, jos joku muu tykkäilee tällaisista mutasävyistä.

Mutasävyjä löytyy myös päivän ensimmäisestä asustani, sillä ulkoilutin tänään aamupäivän kahvilatreffeillä “likaisenbeigeä” rotsiani. Nämä tämän asun farkut ovat muuten ne rakkaat rönttäfarkut, joita normaalisti käytän puntit käärittyinä. Sellaiseen paljasteluun on vielä vähän aikaa, mutta toivotaan, että jo seuraavissa asukuvissa nähdään keväisesti paljaina vilkkuvat nilkat.:)

toppi  – H&M

farkut – H&M

takki – Vero Moda

kengät – Aldo

Ja näin ovelasti hän rajasi asukuvien vasemmista laidoista pyykkitelineen pois. Krhm. Tänään on ollut sellainen siivouspäivä, että oksat pois. Tiskaamiseen meni tuntia, pyykkiä tuli pestyä kolme koneellista ja kirpparikasakin kasvoi mukavasti. Saan mieletöntä tyydytystä siitä, kun näin vaatekaappini kutistuvan ja kaiken turhan katoavan ympäriltäni. Sitä se ikä kai teettää.

Tyytyväinen olen myös siihen, miten olen salakavalasti huijannut itseäni käyttämään enemmän huulipunia. Näiden kuvien pinkki huuliväri on tosin huulikiiltoa eikä -punaa, mutta joka tapauksessa olen päässyt hieman eroon kammostani kirkkaanvärisiä huulia kohtaan. En tiedä, missä vaiheessa aloin nauttia siitä, että ajatusmaailmani ja mielipiteeni muuttuvat. Kymmenen vuotta sitten olisin kutsunut itseäni petturiksi, nyt kiitän itseäni henkisestä kasvusta.

Yksi elämänala on kuitenkin olemassa, jollaa voisin panostaa vielä enemmän henkiseen kasvuun. Tarvitsisin ripauksen enemmän nöyryyttä, sillä en tahdo palata ruokakaupasta enää koskaan mukanani joitakin pikku-ukkojen mallisia lasten kinuskisokerijälkiruokamuroja, koska olin liian lyhyt ottamaan kaikista ylimmältä hyllyltä niitä haluamiani lesehiutaleita. Epic cereal fail!:D