Joudun syömään sanani jälleen kerran. Olen saattanut aiemminkin ohimennen mainita, etten ole koskaan voinut sietää Jippua enkä yhtäkään hänen kappaleistaan. Siis ennen kuin törmäsin erään tv-ohjelman kautta kappaleeseen nimeltä Piiloon. Silloin kolahti ja kovaa. Anteeksi Jippu, nyt ymmärrän tyylisiä ja tunteesi. Tämä osui syvemmälle kuin mikään kappale pitkään aikaan.

Sitten takaisin kevyempiin aiheisiin eli pukeutumiseen. En tiedä, millä minua pitäisi hutkaista ja kuinka kovaa, jotta opettelisin taas käyttämään muitakin vaatteita kuin farkkuja. Tänään niiden seurana oli musta paita ja ruskeat asusteet. Pukeutumiseni voisi kieltämättä jo muuttua hieman vaaleampaan ja keväisempään suuntaan, mutta näillä mentiin tänään. Ketuttaa vaan, kun WordPress muunsi asukuvat epätarkaksi pikselimössöksi, vaikka koetin kuinka monta kertaa ladata ne uudelleen tänne blogiin.:/

paita – Impuls (saatu)

vyö – 2nd hand

farkut – H&M

kengät – H&M

Toivon todella, että tämän musta pukeutumiskausi laantuu papan hautajaisten jälkeen. Ensi viikolla loppuu synkistely ja siirryn kevätmoodiin, oli sää sitten mikä tahansa. Tämä muutos tulee tapahtumaan pääni sisällä. Tänään kyllä piristin itseäni aamun meikkibrunssilta tuliaisiksi saaduilla pinkeillä huulilla. Kummasti se pelkkä huulipuna virkistää koko olemusta. Ja hei, jos joku ei vielä tiennyt, niin siniseen taittava huulipuna tosiaan saa hampaat näyttämään valkoisemmilta!

Ai niin, arvatkaapa mitä? Muutamalle teistä eilen kommenttiboksin puolella jo kerroinkin, että läpihän se ruotsin tentti lopulta meni. Nyt siis pitäisi enää osoittaa kypsyys tutkintoon (krhm) maturiteetin muodossa ja kasata tutkinto valmiiksi. Vielä pitäisi siis hienosäätää hieman ennen kuin projekti on oikeasti valmis. Kiitos kaikille tsempanneille!:)