Valloittavat eläinkorut ovat titiMadamin käsialaa.

Vielä pitäisi kolme päivää jaksaa ennen Lontoota, joten helpotan oloani keskittymällä hetken aikaa tulevaan kevääseen. Kävin sopivasti ennen pidennettyä viikonloppulomaani tutustumassa eräällä showroomilla kevään trendeihin ja fiiliksiin. Kuvasin parhaat palat teillekin, jos joku muukin sattuisi jo odottamaan maanisesti kevättä ja värejä.;)

Lindexin maksimekko hurmaa sekä mallillaan että kuosillaan.

Lipsyn mekossa on keväistä kaupunkifiilistä. Huolisin kyllä tuon henkarinkin vaikka heti!

Björn Borg ihastuttaaa sekä oranssinpunaisella käsilaukulla…

… että syötävän upealla matkalaukulla! Miksi mun laukkuni on tylsästi musta?:/

Kieltämättä alusvaatteetkin houkuttavat värimaailmallaan. Pitsipöksylaatikkoni suorastaan vaatii täydennystä.

Kiplingin pikkuinen reppu on täydellinen kevätasuste.

Kiplingin osastolla oli toki muutakin kiinnostavaa kuin tuo valkoinen reppu. Kirjoittelin vähän aikaa sitten kameralaukkumallistosta, joka sai sydämeni sykkimään ja nyt pääsin hiplailemaan laukkuja. Samalla ratkesi se väriongelmakin. Kyllä näistä laukuista se perinteinen musta vie voiton, vaikka tuo valkoinen onkin sävyltään fiksusti murrettu. Ei näy meinaan heti jokainen kuraroiske ja -tahra!

Selvittelin myös vähän kyselemiänne myyntipaikkoja, koska Kiplingin nettikauppa ei tosiaan toimita Suomeen. Onneksi PR-toimiston tytöt kertoivat, että esimerkiksi Sokos, Stockmann ja muut Kiplingin viralliset jälleenmyyjät ottavat hyvin todennäköisesti tämän mallistoon myyntiin. Voi kun olisi jo maaliskuu!:)

Edit: Päivitetty jälleenmyyjälista tuottikin pienen pettymyksen meille helsinkiläisille. Jälleenmyyjinä toimivat vain Trendikenkä Järvenpää, Trendikenkä Riihimäki, Saritan Laukku Kotka, Saimaan Laukku Lappeenranta, Kemin Laukkupörssi ja Rovaniemen Laukku. No, kukaan ei ainakan voi valittaa pääkaupunkikeskeisyydestä…

The StyleScrapbook for Kipling -kameralaukkumallisto. Tykkään!