Olen ottanut tavaksi pukeutumista koskevien kyselykommenttien ja -sähköpostien kohdalla kollaasipostauksen tekemisen. Toki voisin vain vastata kysyjälle kirjallisessa muodossa, mutta minusta näitä kollaaseja on kiva tehdä silloin tällöin. Joku muukin voi kysyjän lisäksi kuitenkin saada niistä vinkkiä ja ideaa. Viikoittain näitä ei ala silti ilmestyä, siitä ei todellakaan tarvitse huolehtia.

Tällä kertaa minulta kyseltiin, millaisen asun itse pukisin mielelläni talvisiin juhliin. Hyviin väreihin ja materiaaleihin kyseltiin vinkkejä, joten tässäpä niitä tulee. Linkitin vielä käyttämäni tuotteet, ettei niitä tarvitse kysellä erikseen kommenttiboksissa. Makuja on monia, mutta minusta tämä asu ja sen hieman juhlavampi muunnelma ovat aika yleispäteviä. Vaikkapa tällaiseen ystävänpäivään!<3

mekko – LOVE

hattu – H&M

laukku – Minna Parikka

tolppakorkokengät – Ellos

kaulakoru – We Style

kengät – Schuh

iltalaukku – Ellos

Kahden aika erilaisen asun pohjana toimii nykyinen trendivärien kuningas eli mintunvihreä mekko. Kevyt ja liehuva mekko on keijumaisen kaunis ja sopii väritykseltään talveen mainiosti. Pitkä helma vähentää alipukeutumisen tunnetta. Teillä on muuten tänään vielä kello 12:00 asti aikaa osallistua tätäkin mekkoa myyvän nettikaupan mekkoarvontaan täällä.

Ensimmäisessä asussa (vasemmalla) kaunista maksimekkoa asustaa naisellinen huopahattu, joka antaa anteeksi jopa huonon hiuspäivän. Tilava, piparkakkureunainen laukku taas tuo asuun lisää materiaaleja nahan ja mokan muodossa. Sen muotoilu toistaa kauniisti hatun naisellisuutta. Kokonaisuuden kruunaavat puujäljitelmäkorkoiset kengät, jotka tuovat asuun vähän maanläheisyyttä ja arkisuutta.

Hieman juhlavammassa asussa (oikealla) tukevien tolppakorkojen tilalle on vaihdettu metallikorkoiset mokkakorkokengät kapeilla koroilla. Juhlavuusastetta nostaa iso kaulakoru, joka toimii asun huutomerkkinä. Koska kokonaisuuteen kuuluu vielä kimaltava iltalaukku, meikin ja hiukset voi jättää halutessaan aika maltillisiksi. Ainakaan kimallusta tähän tyyliin ei tarvita kovin paljoa lisää.;)