Viikon paras voittaja selvisi vähän aikaa sitten. Toisen epäonni on tässäkin tapauksessa toisen onni, sillä Finlayson-arvonnan Polku-pyyhkeiden voittajaa ei valitettavasti kuluneen viikon sisään löytynyt. Arvoin sitten uuden onnekaan voittajan, jotta edes joku pääsee testailemaan noita uusia ekologisempia pyyhkeitä. Voisiko nimimerkki Miiiaa siis kurkistaa sähköpostiinsa mahdollisimman pian, jotta saan mieleisen käsipyyhepaketin matkaan.:)

Viikon paras artisti-ihastus tuli niin puskista kuin tulla vaan voi. Vain joku Jukka Poika (voi luoja, kun en voi sietää tuon viiksivallun renkutuksia, joita koko muu Suomi tuntuu rakastavan) olisi yllättänyt enemmän, mutta täälläpä ollaan nyt innostuttu Maija Vilkkumaasta. Maijan persoonalliselle äänelle lämpenin hiljalleen, mutta laulut alkoivat kolahdella vasta muutama viikko sitten.

Viikon paras saamattomuushetki syntyi, kun sain valkoisen villakangastakkini puhtaana pesulasta takaisin. Takille kävi hieman hullusti vuosi sitten ja tajusin nyt, että minullahan kesti kunnioitettavat 13 kuukautta puhdistaa se. Eikä siis edes puhdistaa, vaan vielä puhdistuttaa. Saamattomuus kunniaan tai jotakin!:D

Viikon paras yrtti on rosmariini. Olen jotenkin onnistunut sivuuttamaan tämän herkullisen tapauksen kokonaan, mutta nyt ihastuin siihen focacciaa tehdessäni. Lämpimästä, rosmariinilta tuoksuvasta uunista tuli niin sauna mieleen, että en kyllä yhtään ihmettele, miten monet suomalaiset ovat ennen minuakin hurahtaneet tähän tuoksuun ja makuun. Yrttikoulu jatkuu, seuraavaksi voisinkin tutustua timjamiin.