StyleScrapbook-blogin kirjoittaja Andy Torres päätti sitten pelastaa meidät tyylikkäitä kameralaukkuja kaipaavat ihmiset pulasta. Hän on luonut yhteistyössä Kiplingin kanssa upean kameralaukkumalliston, joka sisältää kolme kameralaukkua kolmessa eri koossa ja kolmessa eri värissä. Perinteisen mustan lisäksi mallistoon kuuluu vaniljaisen valkoisia ja tangeriininpunaisia laukkuja. Kameralaukut ovat luonnollisestikin pehmustettuja. Käytännöllisten, mutta tyylikkäiden laukkujen ulkopuoli on kestävää nahkaa ja kangasta.

Camera Bag on myynnissä koossa L, M ja S. Niiden lisäksi tarjolla tulee olemaan myös iPadille sopiva Digi Touch sleeve (ei myydä mustana). Tuotteiden hinnat ovat onneksi ihan inhimilliset, ne vaihtelevat n. 35-100 euron välillä.

Tämä luultavasti varsinkin bloggaajien parissa varsin odotettu mallisto tulee myyntiin vasta reilun kuukauden päästä eli 8. maaliskuuta 2012. Ajattelin kuitenkin infota teitä heti, kun mallistosta kuulin, jotta voitte minun laillani alkaa säästää kameralaukkua varten. Kuka muu jää odottamaan malliston ilmestymistä myyntiin kuola näppikselle valuen?<3