Ette usko, kuinka helpottunut olin eilen illalla, kun Jyväskylän rautatieasemalle (peräti 15 minuuttia etuajassa) saavuttuani huomasin, etten kaipaa tänne ollenkaan. Koko junamatkan vatsanpohjassani oli pieni kauhu siitä, että tuntisin katumusta muutostani Helsinkiin. Tokihan Kalaliike Mäkisen sushi on edelleen mielestäni maailman parasta, mutta se ei riitä kompensoimaan Jyväskylän “huonoja” puolia.

Täällä asuvia ystäviä on tietysti ollut hirmuinen ikävä, mutta he olisivat minulle aivan yhtä rakkaita, vaikka asuisivat pohjoisnavalla. Yksi ystävistäni oli tänään jopa niin ihana, että leikki pyynnöstä hetken hovikuvaajaani, jotta saan uusimman ostokseni esiteltyä teille. Kevät- tai syystakkihan tämä on, mutta kerrospukeutumisen avulla otin sen käyttöön keskellä kylmintä talvea.

takki – H&M

pipo – Gina Tricot

kaulaliina – ?

laukku – Minna Parikka

farkut – H&M (saatu)

kengät – 2nd hand

Ne, jotka ovat sitä mieltä, että pitkään harkitun vaatteen ostamisesta tulee parempi mieli kuin heräteostoksesta, ovat ihan ehdottoman oikeassa. Sain ikkunastailauskisan voittamisesta palkinnoksi lahjakortin, jolla kävin viime lauantaina lunastamassa sen parin viikon ajan himoitsemani punaisen trenssin. Sovitin tätä ensimmäistä kertaa vasta viikko sitten perjantaina ja jätin sitten vuorokaudeksi varaukseen. Jonna vielä varmisti makutuomarina, että trenssi on jokaisen kuolapisaran arvoinen. Tätä on siis vatvottu ja mietitty oikein uralla! Kuvista varmaan näkyy, kuinka tyytyväinen olen ostokseeni.:)