Kamalasti en kuvia tuon lyhyen blogilomani aikana napsinut, mutta muutamasta tilanteesta tuli ikuistettua virallista todistusaineistoa. Jätin tosin epähuomiossa muistikortinlukijani tänne Jyväskylään, joten en kyllä olisi edes voinut postailla näitä teille aiemmin. Vaikka siis se kettuileva netti olisi toiminut. Ehkä kaikki nämä sattumat olivat hyvästä, sillä loma virkisti mukavasti.

Koska tekotatuoinnit ovat erityisen kivoja mustien sukkahousujen alla, koetin tallentaa tällaisen tilanteen kameralle. Epäonnistuin, mutta päätin julkaista kuvan silti, koska sellaista pyydettiin. Tämän parempaa kuvaa en vain itse omasta nilkastani valitettavasti saanut. Pitäisi ehkä joogata itsensä taas notkeaksi. Noista testiin saamistani tekotatuoinneista voi lukea lisää täältä, jos aihe ei ole tuttu.

Sitten siihen monivuotiseen narinaan aiheesta “miksää otat kuvas aina samassa paikassa ajastuksella se on ärsyttävää lopeta se heti“. Vastaus on, koska silloin tiedän, että se kamera on tasan oikealla korkeudella, että se valo tulee tasan oikeasta suunnasta ja ettei niistä kuvista tarvitse rajata pois kenenkään sormea, vaikka se kuvaaja väitti, että ne kuvat ovat hyviä. Vaikka siis ne olivat tummia, keltaisia, epätarkkoja ja vinoja. Kuvattavan ilmeistä en edes sano mitään, varsinkaan alemmassa kuvassa.

Ja tässä tilanteessahan kuvien ottamiseen meni silti valehtelematta noin kolme kertaa enemmän aikaa kuin jos ne olisi ottanut itselaukaisimella. Se (ja tietysti pikkusieluisten aiheesta nillittäminen) on ärsyttävää!

mekko – Marimekko (saatu)

laukku – H&M

kengät – Aldo

Tuossa Marimekon oliivinvihreää ja violettia kauniisti yhdistävässä Leila-mekossa kävin juhlimassa ystäväni valmistujaisia. Mekko esiteltiin ensimmäistä kertaa tässä postauksessa ja sen jälkeen se on vain odottanut kaapissa arvoisiaan juhlia. Ja tiedoksi ihanalle kaverilleni, joka mietti, miksi mekko näyttää nykyään niin erilaiselta, niin ei se näytä. Tuon ensimmäisen postauksen mekko vaan oli kokoa isompi, koska se oli kuvauslainassa. Mekko on minusta aivan ihana. Harmittaa vaan, kun se näyttää niin paljon paremmalta paljailla jaloilla. Nimeän tämän kaunottaren siis virallisesti kesämekoksi.:)