Indiedaysin ja NetAnttilan yhteistyökampanja antoi minulle vapaat kädet rakentaa valitsemani inspiraatiokuvan ympärille asukokonaisuuden. Kasasin rock-henkisen, aika nuorekkaan asun, joka toimii kuitenkin myös vaikkapa vähän virallisemmassa työpalaverissa. Aina ei tarvitse vetää överiksi, vaikka tuokin asullaan esiin persoonaansa. Yksinkertainen hihoista käännetty, rento bleiseri, klassinen t-paita ja hyvin istuvat farkkuleggarit luovat kauniin siluetin, jota on asun värimaailman vuoksi myös helppo asustaa.

Tässä asussa on sekin hyvä puoli, että jo paria elementtiä vaihtamalla siitä saa aivan erilaisen. Kuvitelkaapa esimerkiksi farkkuleggareiden tilalle musta nahkaminihame ja jalkaan värikkäät korkkarit. Tai alaosaksi kynähame ja asusteiksi vain nuo klassiset rannerenkaat. Johan muuttuu asun fiilis hetkessä!:)

Kollaasin tuotteet:

1. t-paita (line collection) 2. farkkuleggarit (fransa) 3. niittiballerinat (line collection) 4. hopeinen seitsemän renkaan rannekoru 5. pinkki rannekello (Jet Set Addiction) 6. pussukkalaukku (line collection) 7. bleiseri (line collection) BONUS: Rocket to Russia -cd-levy (The Ramones)

Nyt kannattaa muuten vierailla NetAnttilan brändisivulla. Pääsette siellä äänestään meidän bloggaajien valitsemista tuotteista suosikkinne ja vaikuttamaan siten siihen, kuinka korkealla mikäkin tuote on kamppissivun suosikkituotelistalla. Sivulta voi myös lukea, miksi valitsin minkäkin tuotteen asukokonaisuuteeni. Tuotteita äänestämllä osallistutte samalla upeaan arvontaan, jonka palkintona on n. 700 euron arvoinen Applen iPad!  Kyllä, luitte oikein eli menkää heti äänestämään siitä tälle sivulle. Vauhtia!

Psst! Koska joku kuitenkin kysyy, suosikkibiisini tuolta levyltä on Sheena Is A Punk Rocker. Taivaan kiitos rokkaripoikaystävistä, jotka opettavat kuuntelemaan kunnon musiikkia!;)

(Ramones-kuva täältä)