Ette usko, että eilinen irtiotto teki hyvää! Löhöilin mie(puolisen_)ystäväni jättisohvalla, katselin jättitelevisiota ja nukuin jättisängyssä. Se sohva on oikeasti isompi kuin omani. En ehkä pääse koskaan yli siitä, koska pidän omaa sohvaani aivan valtavana. Kiitokseksi asunnon lainaamisesta tiskasin aamulla, jotta asunnon omistajan olisi kiva palata kotiin. Kämppävahtina oleminen on ihan parasta. Varsinkin nyt, kun kotona vallitsee tämä muuttokaaos.

Palailin aamulla kotiin minilomaltani naapurista ja jatkoin pakkaamista. Päivällä käväisin kaupungilla, mutta illan ohjelmassa olisi lisää sitä tuskaista pakkaamista. Koetan niin kovasti olla kirjoittamatta joka asupostauksessa muutosta ja pakkaamisesta, mutta aina se lipsuu tähän. Anteeksi.:/

body – Gina Tricot

farkut – H&M

karvaliivi – Vero Moda

vyö – äidin vanha

kengät – Aldo

rannekoru – lahja Espanjasta

hattu – Gina tricot (saatu)

En voi uskoa, että unohdin jossakin vaiheessa tämän ihanan hatun, josta syksyllä niin intoilin! Se osui käsiini tänään pakkaillessani ja päätin, että hattuilu saa luvan jatkua. Puen vaikka korvaläpät alle, jos meinaa tulla kylmä. Tosin tällä karvapehkolla, jota hiuksiksikin joissakin kulttuureissa kutsutaan, ei tule kyllä kylmä sitten millään.

Ensi viikolla olisi luvassa alkuviikosta jälleen pakkaam…nimeltä mainitsematonta aktiviteettia, loppuviikosta matka Helsinkiin ja viikonloppuna ystäväni valmistujaiset. Lukiokavereitakin pitäisi jossakin välissä nähdä. Ohjelmaa siis riittää! Odotan vaan, että tuo yksi köntys palaa lomaltaan, jotta pääsen purkamaan tämän ahdistuksen eikä teidän tarvitse lukea aiheesta päivittäin. Ehkä sitten vain joka toinen päivä.;)