Suloiselta Katrilta tipahti blogihaaste, jonka täytinkin riemusta kihisten. En ole hetkeen päässyt kunnolla haaveilemaan, mutta tämä haaste antoi siihen luvan. Selailin siis nettikauppoja kriittisin silmin ja haaveilin oikein olan takaan. Lopultakin haaste oli yllättävän vaikea jopa minulle, joka olen pitänyt itseäni hc haaveilijana. Tästä ei siis tullut täysin klassikkolistaa, vaan myös tämän hetken haaveitani kuvastava kollaasi.

Haastehan kuului siis näin: “Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.

  1. Suuri unelmani, josta olen teille aiemminkin kertonut,  olisi joskus omistaa Lapponian Planetaariset laaksot -kääty. Sillä vaan on hintaa niin julmetusti, että tarvitsen lottovoiton ennen kuin raskin ostaa sen. Ja ehkä myös jonkun erityistilaisuuden, jossa voisin sitä käyttää. Ja turvamiehen, ettei kukaan varasta korua kaulastani!:D
  2. Luulin ensin haluavani ökyhintaisen trenssin, mutta hetken netin valikoimia selailtuani tajusin, että haaveilenkinn ökyhintaisesta nahkarotsista. Sellainen on tietenkin SE Balmainin punainen unelma. Se on niin överi, etten varmastikaan käyttäisi sitä koskaan, mutta haluan sen!
  3. Jokaisella naisella tulisi olla kenkäpari, joka tipauttaa leuan maahan. Tässä olisi sellainen. Jimmy Choon Marlene-överisandaalit tänne, kiitos.
  4. Tahtoisin vaatekaappiini myös yhden törkeän hienon ilta-/juhlapuvun. Tämä Hervé Légerin mekko edustaa unelmamekkoja yleisesti, vaikka juuri tämän kyseisen mekonkin ottaisin vastaan kyllä riemusta kiljuen.
  5. Katri muistutti omalla kollaasillaan, kuinka paljon Yves Saint Laurentin mustasta kiiltonahasta valmistettu Belle Du Jour -clutch minua houkuttaa. Vuokrasin sen itselleni viime vuonna testiin ja totesin, että tuo jumalaisen kaunis tilaihme on pakko saada vielä joskus omaksi.

Neiti on ilmeisesti kyllästynyt haaveileman samoista asioista vuodesta toiseen, kun mustia peruskorkkareita edustavat Louboutinit ja se ihanuuslaukkujen kuningatar eli Mulberryn Alexa ovat kadonneet haavelistaltani kokonaan. Kummallista, mutta kai sitä voi kyllästyä omiin haaveisiinsakin. Seuraavaksi materialistiset haaveensa pääsevät jakamaan Paubella, Julia, Mrs. V, Noora ja Alexa!