Blogimaailma hypettää aina paria asiaa kerrallaan enemmän kuin muita. Nyt, kun haalarikausi alkaa vähän laantua, on kai aika siirtyä uuden ihastuksen pariin ihan jo uuden vuodenkin kunniaksi. Voisikohan se mahdollisesti olla vaikka tällainen lapsuudesta tutulla siirtokuvatyylillä toimiva tekotatuointi?

En ole varmaan koskaan tahtonut oikeaa tatuointia, mutta siirtokuvatatskoilla olen leikkinyt pienestä pitäen. Nyt niistä ollaan tekemässä trendijuttua täällä Suomessakin ja minulle lähetettiin muutama kuva kokeiluun. Aivan kuin haalarienkin kohdalla, mietin aluksi, voiko tällaisesta tulla suurempikin trendi-ilmiö, mutta kokeilunhaluisena lähdin mukaan. Kaikkia kuvia en ehtinyt iholleni sovitella, mutta muutamaa kuvaa kokeilin ja nappasinpa yhdestä tännekin kuvatodisteita.

“Light as a Feather?”

Tekotatuoinnit lähetti minulle nettikauppa nimeltä Fake Tattoos. Sen sivuilta pystyy tilaamaan monenlaisia feikkitatskoja, jos sellaiset kiinnostavat. Tatuoinnit ovat pitkäkestoisia, myrkyttömiä sekä hypoallergisia. Ne kiinnitetään ihoon vedellä ja poistetaan öljyllä. Nettikaupan tilaukset toimitetaan 48 tunnin sisällä tilauksen jättämisestä ja firma toimittaa maailmanlaajuisesti. Fake Tattoosin Facebook-ryhmän kautta on mahdollista saada alekoodeja, mutta minullakin olisi nyt yksi teille jaettavaksi. Jos siis joku innostuu tilailemaan noita, koodilla “disco fever” saatte 10 % alennusta kaikista nettikaupan tuotteista 15.1.2011 saakka.

En oikein pidä tuosta feikkitatuointi-termistä, joten suosisin mieluummin siirtokuvatatuointia tai tekotatuointia. Feikki on jotenkin niin negatiivinen sana, että sen käyttöä voisi vähän tarkkailla. Miten te suhtaudutte näihin aikuisten leikkitatuointeihin? Ovatko ne keino piristää tyyliä vai jotakin ihan muuta ja turhaa? Ei ehkä tarvitse sanoa, että minä tykästyin näihin. Parhaassa tapauksessahan tällaisella voi testata, millaista elämä oikean tarran kanssa olisi.:)