Katsokaa nyt, mitä menin tylsyyksissäni tekemään! Lumenen lahjoittamasta viime kesän kynsilakkakokoelmasta löytyi niin ihana lakka (sävy Live it up), että sottasin kynteni oitis turkooseiksi. Ja niissä on kuulkaa kimallettakin! Nyt ovat maailmankirjat sekaisin, kun kynsissäni ei ole nudea tai jotakin miljoonista pinkin sävyistä. Tykästyn nimittäin hyvin harvoin erikoisempiin kynsilakkoihin.

Jos joku ihastelee, kuinka pitkiksi tämä kärsimättömyyden kuningatar on kyntensä saanut kasvatettua, niin huomasitte ihan oikein. Sitä se huono ruokavalio teettää! Ihan tosissaan, tämä ei ole vitsi. Mitä enemmän syön kebabia, suklaata ja muuta sontaa, sitä paremmassa kunnossa kynteni ovat. Harmi vaan, että siitä “kärsii” sitten takapuoli. Tosin plussana saa kivat tissit.;)

body – Gina Tricot

pitsijakku Vila

farkut – H&M

koru – We Style (saatu)

kengät – Aldo

Pakko vähän kommentoida tuo karmivaa naamataulua. Illalla iski imittäin kriisi. Tuli itskeskeltyä ihan kunnolla ja mietittyä, oliko se muutto sittenkään ihan hyvä idea. Niin paljon hyvää jää taakse, kun lähden täältä ja kuten sanottu, samaan jokeen ei voi astua kahdesti. Mutta kaipa tämä on oikea päätös, kun tällainen idea edes mieleeni tuli. Muuten olisi jäänyt tulematta.

Tämä vaatekaapin tyhjentäminen aiheuttaa muuten oudon harhan siitä, etten omista mitään kivoja vaatteita. En viihdy nyt yhtään asunnossani, kun kaikki tavara tuntuu väärältä. Vielä pitäisi pakata hetki ja sen jälkeen lähden ystäväni luokse naapuriin. Tai oikeastaan lähden hänen asuntonsa luokse, sillä hän ei itse ole valitettavasti kotona. Talovahdin oikeuksiin kuuluu kylläkin kuulemma mm. jättikokoisen tv:n hyödyntäminen ja popparivaraston  reilu verottaminen. Sopii tälle herkkupepulle. Ihan kirjaimellisesti!