Terveisiä ketutusluolasta! Olen kohta saanut kirjoitettua mielessäni esikoisromaanini “Kun kaikki ketuttaa“. Jokainen lukija saa ilmaisen painoksen siitä ja pienen esipuheen tämän postauksen muodossa. Tiedättehän sen tunteen, kun pitää karsia 24.5 vuoden aikana kerääntyneet tavarat minimiin ja heittää loput pois. Niin, ei säilytykseen, vaan pois. Jos ette tiedä, olkaa onnellisia. Taisin saada eilen illalla elämäni ensimmäisen päänsärkykohtauksen tämän muuttohässäkän vuoksi.

Raivosin päivän ajan ylläni mustat maailman-tylsimmät-mutta-oikeastaan-ihan-kivat housut. Lahjakortilla tilattu neuleenikin saapui. Mietin tilausvaiheessa, tahdonko vielä lisää lörttöneuleita vai ottaisinko tällä kertaa istuvamman neuleen. Aloin sitten epäillä tämän maailmanlaajuisen lörttöneulevaiheen olevan hiljalleen haihtumassa, joten varauduin tulevaan istuvammalla paidalla. Onneksi otin tämän, kokoa isompi olisi ollut ylläni vain muodoton möhkö. Noista hiuksista en sano mitään. Ne nyt vaan eivät näytä kuvissa hyvältä, vaikka mitä tekisin!

housut – H&M

neule – Asos

sukkahousut – H&M

kengät – Minelli

Otin tuosta aamulla esitellystä tekotatuoinnista vielä yhden lisäkuvan. Toisin kuin lapsuuden siirtokuvat, se on tosiaan täysin mattapintainen eikä kiillä typerästi. Kuva-arkin reunojakaan ei näy, vaikka muksuna tottui siihen, että kaikkien kuvien ympärillä näkyi aina kiiltävä suorakulmio. Kestävyydestä osaan kertoa paremmin myöhemmin, mutta ohjeissa luvattiin ihotyypin ja muiden muuttujien mukaan säilyvyyttä 5-7 päivää. Tämä on ranteessani nyt siis toista päivää.

tekotatuointi – Fake Tattoos (saatu)

Tajusin muuten viikonloppuna erään varsin mielenkiintoisen asian. Muutaman “melkein laillisen taikatempun” avulla olen viimeisen vuoden sisään saanut selville, että sen oletetun negailijalauman sijaan blogiani piinaakin vain noin kourallinen aivopiereskelijöitä. Pahoittelen negailijat, mutta enää ei ip-osoite tai uusi nimimerkki toimi suojana kuin ennen vanhaa. Sinänsä helpottavaa, ettei lukijakunnastani ole pikkusieluisia nillittäjiä kuin murto-osa, toisin kuin miltä tilanne aiemmin vaikutti.

Huolestuttavaa sen sijaan on se, että monesti nuoruuden ja ajattelemattomuuden piikkiin leimattujen kommenttien takana onkin aikuisia, jopa keski-ikäisiä ihmisiä. Huhhuh, ja nuoriso ei muka osaa käyttäytyä. Nuoriso ei sentään ole niin tyhmää, että jäisi nillittämään jostakin, mikä ei tule muuttumaan. Äidit hei, kasvattehan omista lapsistanne netiketin ja käytöstavat osaavia aikuisia? Yhteiskunta kiittää!:)