Viikon paras vaatemallisto on David Beckhamin spesifisti H&M:lle suunnittelema Bodywear-alusvaatemallisto. Se sisältää alusvaatteita alushousuista ja boksereista alus- sekä T-paitoihin. Pyjamista ja pitkistä alushousuista ei toki ole luovuttu, vaan niitäkin löytyy. Avainsanoja mallistossa ovat istuvuuden ja mukavuuden lisäksi tietysti myös design. Yhdeksän vaatteen pienoismallisto tule myyntiin 2. helmikuuta sekä nettikauppaan että myymälöihin ympäri maailmaa.

Viikon paras tuoksu on Icebergin hieman mausteinen, mutta silti raikas Eau de ICEBERG. Sinänsä suloista, että itse saattaisin nimetä tuon saman tuoksun tyttöversion viimen vuoden parhaaksi tuoksulöydöksi. Siinä, missä naisten tuoksu luottaa pehmeään jasmiiniin, tämä miehinen tuoksu hurmaa syvällä setripuulla ja ensituoksusta aistittavalla jäädytetyllä kardemummalla. Molemmat tuoksut on saatun blogin kautta.

Viikon paras alelöytö on Mr. Porterin alesta. Nahkaiset Converse-tennarit ovat 30 % alennuksessa ja suora linkki niihin löytyy tästä. Kulutettu look toimii minusta erityisen hyvin tennareissa, sillä pakasta vedetyiltä näyttävät putipuhtoiset tennarit näyttävät usein epäilyttäviltä. Tennareiden ei vaan kuulu näyttää uusilta.;)