Vihdoinkin! Sain kasattua joululahjatoivelistalleni edes pari kohtaa. Alkuvuodesta tulen olemaan niin persaukinen, että jos kehtaisin, toivoisin rahaa. No, enpä kuitenkaan kehtaa, joten toivon matkalahjakortteja (mielenterveyteni ja stressitasoni kannalta) tai sitten jotakin seuraavista ihanuuksista.

  • Metallinen kapseliteline uusimman kahvikoneeni kahvi- sekä maitokapseleille. Tuo tämänhetkinen kapselilaatikkokasa vie yllättävän paljon tilaa keittiössä ja onhan tuo teline nyt hieno. Löytyy muuten Nescafén Dolce Gusto -nettikaupasta tämän linkin takaa.

  • Kahvimylly kahvifanille! Käsikäyttöinen ja hyvännäköinen mylly tulisi tarpeeseen, kun noita kahvipapuja on päässyt kertymään enkä tahdo käydä niitä muualla jauhattamassa. Suloisen myllyn voi tilata vaikkapa tältä sivustolta.

  • Loppuun vielä se mahdoton kohta. Nimittäin jo pitkään haavelistallani olleet mustat peruskorkkarit koossa 37, vaatimattomasti Christian Louboutinit (Decollete Jazz Calf 100). Näitä saa Suomesta Nina’silta sekä livenä Helsingistä että netistä täältä.