Tulipa taas nukuttua. Hämmentävää, miten tuo pimeys ihmiseen vaikuttaa. Päivät tuntuvat niin lyhyiltä, että aikaa suorastaan kiitää tähän aikaa vuodesta. Oikeasti tahtoisin sen pysähtyvän, sillä kaikki vuodenvaihteen mukanaan tuomat muutokset pelottavat. Tähän tuttuun ja turvalliseen olisi niin helppo jäädä.

Pakko muuten vielä kommentoida tuota päiväistä joululahjatoivelistaani. Vähän väkisin keksitty ja muutama kohta jäi puuttumaan, koska ne olivat lian tylsiä listalle. Kattiloita ja kasareita käymme varmaankin äidin kanssa katselemassa yhdessä, tämä muuttajatyttö nimittäin aikoo vaihtaa vanhat pannut uusiin. Niinpä, ehkä tylsimmät lahjatoiveet ikinä, mutta sitä se ikä ja elämäntilanne teettää.


neule – Object

farkut – H&M

kengät – DinSko

Päivän unohtunut vaate on tuossa syksymmällä ostettu neule. Kuten olen tässä hokenut, en omista montaakaan neuletta ja tämän ostaminen oli yritys muuttaa tilannetta. Jostakin kumman syystä vaan en tykkää käyttää tätä pirulaista. Kyllä se noissa kuvissakin on kiva ja tuntuu päällä mukavalta, mutta en saa vaan aikaiseksi napata tätä neulehyllyltä ylleni. Asiaan on tultava muutos!

Nuo kengät sen sijaan päätyivät kirpparikasaan, en tykkää tuosta korosta enää ollenkaan. Niin se mieli muuttuu, sillä pari vuotta sitten nu olivat vielä suosikkikenkäni. Niissä on talvipohjatkin laitettu, koska aikomukseni oli käyttää niitä syksystä kevääseen. Matalia ylipolvensaappaitani rakastan sen sijaan edelleen äärettömän paljon. Ikuisesti.:)