Viikon paras kierrätysidea on Boutique Fredan uusi bookcrossing-toiminta. Homma toimii yksinkertaisuudessaan niin, että viet putiikkiin mukanasi kirjan ja otat sieltä toisen mukaasi. Näin jo luetut teokset eivät jää pölyttymään hyllyysi, vaan joku muu pääsee nautiskelemaan niistä. Samalla saat itsekin tuoretta luettavaa. Putiikki sijaitsee Helsingissä osoitteessa Fredrikinkatu 30. Mars, kierrättämään sinne!:)

Viikon paras herkku on ollut leipäjuuston, hunajamelonin ja cashewpähkinöiden keveä yhdistelmä. Olen syönyt samantyylistä herkkuja myös salaattimuodossa, mutta näin pääsee vielä helpommalla. Oikeastihan lähdin sinne lähikauppaan niin väsyneenä, että unohdin ostaa salaattia. Sitä se hajamielisyys teettää.

Viikon paras heijastin on Animalialta saamani turkistarhausta vastustava heijastin. Tokihan heijastin voisi olla vain pala heijastavaa materiaalia, mutta minusta kuviot tai tällainen tärkeä sanoma ovat hienoja ideoita heijastimeen painettavaksi. En taida edes omistaa enää yhtään ns. normaalia heijastinta. Muita heijastimiani voit kurkkia täältä. Paljastakaahan kommenttiboksiin, millainen heijastin teitä tänä talvena suojelee?:)

Edit: Kettuheijastimia voi kuulemma tilata täältä, jos sellainen yhtään houkuttaa. Ei siinä kauaa kestänytkään höpsöllä bloggaajalla tajuta, että näitä on tosiaan myynnissä!:D