Saatatte kenties muistaa erään yhteistyömalliston mekon, jota moni himoitsi omakseen. Saatatte myös muistaa, että kyseinen mekko, jota myytiin hurjaan hintaan sekä harmaana että punaisena, roikkui usein kantajansa päällä vaikka koko oli pienin mahdollinen. En yleensä kannata sellaisten tuotteiden, jotka ovat selkeästi matkittuja, hankkimista, mutta on toki poikkeuksiakin. Esimerkiksi tuote, joka on alkuperäistä versiota toimivampi. Minusta tämä on ehdottomasti sellainen. Saanko siis esitellä, uusi pikkujoulumekkoni.

Mekkoon sopiva laukku on muuten suomalaista käsityötä ja designia edustavan Satu Kallio Designin tuotantoa. Tämän laukkuja ja pussukoita myyvän merkin tuotteita voi ostaa vaikkapa Madeby-verkkokaupasta tai Superupee-nettiputiikista, joka toimii tämän arvontapostauksen pääsponsorina.

Jos joku ei ole vielä Superupee-kaupasta kuullut, se siis toimii sekä ihan livenä Salossa että nettikauppana. Itse pidän putiikista, koska kuten olen aiemmin hehkuttanut, se yhdistää niin näppärästi kierrättämisen, pienten ja kotimaisten suunnittelijoiden tukemisen sekä ihanan pikku putiikkien viehätysvoiman. Lisäksi yhteistyöni putiikin ylläpidon kanssa on aina ollut moitteetonta. Tällä hetkellä kaupan tarjonta on erityisen hemaisevaa, sillä pikkujoulukausi näkyy valikoimassa ja vahvasti. Superupeena löytyy muuten myös Facebookista täältä, jos tahdotte pysyä ajantasalla alekoodeista ja muista kivoista jutuista.

Koska pikkujoulumekon metsästäminen saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia itse kullekin, helpotan yhden onnekkaan lukijani urakkaa hieman. Jos siis tahtoisit voittaa itselleni mekon, kerro tämän postauksen kommenttiboksiin linkin kera, mikä Superupee-nettikaupan mekoista olisi eniten mieleesi. Yksi onnekas voittaa 40 euron lahjakortin liikkeeseen, lähipaikkakuntalaiset voivat halutessaan valinta lahjakorttinsa Salon myymälään. Osallistumisaika päättyy poikkeuksellisesti vasta 27.11.2011 kello 20:00. Vain asialliset arvontakommentit julkaistaan. Arpaonnea kaikille paljon ja tasapuolisesti!:)

Psst! Superupee tahtoi lahjoa lukijoitani aivan erityisellä alekoodilla, joten jos olette tilaamassa jotakin 4.12.2011 mennessä, koodilla moumou1115 saatte kassalla peräti 15 % alennusta tilauksestanne.

(mekko ja laukku saatu arvonnan sponsorilta)