Tittidii! On vihdoin aika paljastaa se onnekas lukija, joka voitti itselleen pikkujoulumekkoarvonnassani 40 euron lahjakortin Superupee-nettikauppaan. Voittaja arvottiin epäkelpojen vastausten seulomisen jälkeen ja voittajaksi osui tällä kertaa onnekas nimimerkki HANI. Hän kommentoi arvontaa näin (linkin paikka kommentissa muutettu):

oijjoi tää mekko olis niiin ihana mun valmistujaisiin, jotka ovat alkukeväästä.. tykkäisin!! :) Mekon nimi on siis Nia (väri musta)

Paljon onnea voittajalle! Sinulle on lähetetty sähköpostia eilen illalla. Kiitokset vielä kaikille osallistuneille.:)

Jos joku tahtoo tilata itselleen pikkujoulumekon tai muuta ihanaa hyvällä alennuksella, tässä olisi vielä pieni muistutus. Siispä muistattehan muuten käyttää 15 % alennuskoodin Superupee-nettikauppaan, se on nimittäin voimassa 4.12.2011 asti eli vielä viikon verran. Alennuksen saa kassalla salakoodilla moumou1115.

(kuvien mekko ja laukku saatu)