Viimeinen lukupäivä ennen huomisaamun tenttiä. Sen jälkeen teillekin koittaa helpotuksen aika, kun ei tarvitse joka hemmetin postauksesta lukea lukemisestani ja epätoivostani. Tai ainakaan ne eivät liity opiskeluun, sillä eilen kuulin jotakin niin sairasta, että saatan epätoivoilla ihan kunnolla. No, eiköhän tästäkin selvitä sushilla ja hyvällä seuralla. Sanonta “mikäs sitä pahan tappaisi” ei muuten ole totta. Hyvä ruoka ja hyvä seura pystyvät ihmeisiin.

toppi – H&M

takki – Vero Moda

farkut – H&M

kengät – Minelli

laukku – Benetton (saatu)

Tuo pressipäiviltä saamani laukku, joka toimii minulla myös näppärästi läppärisuojana, aiheutti minulle muuten viikonloppuna muutaman harmaan hiuksen. Siinä on pelkästään tuo logo sivussa ja napissa, mutta missään ei lukenut merkin nimeä. Olisin tahtonut selailla lisää merkin tuotteita, mutta en kuollaksenikaan tunnistanut tuota kuviota. Minulle Benettonin logo on se vihreällä pohjalla oleva valkoinen teksti, mutta opinpahan, että tuo kuviokin käy sellaisesta. Kertoohan sen nyt Googlekin! Ai mitenkö merkki sitten selvisi minulle? Kysyin sitä tietysti fiksuilta lukijoiltani Facebook-ryhmässäni!:D

Että sellaista tällä kertaa. Aina oppii jotakin uutta. Nyt sitten takaisin panikoimaan tenttialuereferaatin pariin. Onneksi huomisen tentin jälkeen paniikki helpottaa hetkeksi, koska nappaan tentin tehtyäni ensimmäisen junan kohti Helsinkiä. Siellä minua odottaa lauma ihania naisia, muutama kiva tapahtuma, jännittävä tv-haastattelu YLE:lle sekä lento aurinkolomalle. Mitä muuta sitä voisi edes toivoa stressikauden jälkeen.

Olen jotenkin onnistunut tasapainottamaan tätä loppuvuotta aika hyvin. Vaikka teen koko ajan kamalasti hommia, jotta pääsen täältä pian pois, olen täyttänyt kalenteria myös normaalia mukavemmilla tapahtumilla ja jopa lomareissuilla. Siinä, missä työmäärä kasvaa, myös hupimäärän on kasvettava. Muuten ei säily tasapaino elämässä.

(piilomainonta on p*rseestä, haalari sponsoroitu)