On aika esitellä uusi mekkoni, se on takaa pitkä ja edestä lyhyt. Varsin kiinnostava tapaus siis. Olin jo pitkään etsiskellyt hieman arkisempaa maksimekkoa, kun törmäsin tähän polyesteri-Esteriin. Jotenkin mekon erikoisuus oli niin silmäämiellyttävää, etten kauaa mietiskellyt ennen maksutapahtumaa. Tuo mekko oli samalla ensitilaukseni nettikaupasta nimeltä LOVE. Jokin sen epäsymmetrisessä helmassa vetosi minuun ja löydettyäni alekoodin (ja huomattuani, että nettikaupassa oli tarjolla ilmainen toimitus), pistin tilauksen menemään viime kuun 22. päivä. Mekko saapuikin jo 27. päivä suoraan kotiovelleni. Jo tuo väri on ihan perfect tähän syksyyn, mutta vielä enemmän mekossa ihastuttaa sen malli.

Tämä mekko kuuluu selkeästi niihin vaatteisiin , jotka ovat päällä sata kertaa paremman näköisiä kuin kuolleissa tuotekuvissa. Tuokin riepu vain leijuu ilmassa vailla sielua, vaikka päällä se on aivan ihana! Aion korkata tämän ostokseni ihan muutaman päivän päästä, joten näette mekosta kuvia in action kyllä varsin pian. Yksi asia täytyy kuitenkin tunnustaa. Ei tästä arkimekoksi ole, vaikka ulkomailla bloggaajat tätä sellaisena suosivatkin. Minun päälläni tämä on 100 % juhlava, kuten tulette pian näkemään.:)