Lento lämpimään on mukavasti myöhässä, joten naputtelen täältä lentokentältä nyt vähän viime päivien kuulumisia. Aloitetaan vaikkapa noista toissapäiväisistä NRJ Fashion Awardseista. Odotukset olivat hyvin, hyvin korkella tapahtuman suhteen ja onneksi tällä kertaa kaikki menikin nappiin. Alkujuomia riitti kaikille, jonoja ei ollut oikeastaan yhtään ja tarjottavat olivat herkullisia. Muotinäytökset ja muut esitykset oli mietitty huolella ja toteutettu taidolla. Napsin teille runsaasti kuvia, jotta pääsisitte vähän samaan tunnelmaan.:)

Alkujuontojen jälkeen tapahtuma startattiin pitkälle muotinäytöksellä, jonka sekaan oli ujutettu myös tanssia ja jopa hieman ninjataiteilua Javier Ninjan taiteilun muodossa. Tuon näytöksen pituus on itse asiassa ainut juttu, josta annan awardseille kritiikkiä. Sitä olisi voinut vähän tauottaa tai jakaa. Mutta kieltämättä sisältö oli kiinnostavaa.  Katsokaa vaikka tuota seuraavaa kuvaa . *kuolaa*

Javierin taidonnäytteiden jälkeen nautiskelimme musiikkiesityksestä ja siirryimme arvioimaan DESIGN IN THE SPOTLIGHT -suunnittelukilpailun finalistitöitä. Tsemppasimme tietysti voittoa kotiin päin (eli Caseylle), mutta valitettavasti tuomaristo jakeli palkinnot muille. Kilpailun taso oli tosin niin korkea, että lähes kuka tahansa finalisteista olisi ansainnut palkinnon.

Suunnittelukisassa palkitut voi kurkistaa tältä sivustolta. En nimittäin ihan lennosta muista noiden kymmenen työn nimiä ja järjestystä, kun lehdistötiedote majailee tällä hetkellä lentokoneen ruumassa. Alkaa muuten tämä odottelu vähän nyppiä. Ettei menisi kiukutteluksi tässä vaiheessa, kurkataan se illan asu vielä.

mekko – LOVE

kengät – Finsk

vyö – 2nd hand

laukku – H&M

Juhla-asuni tai oikeastaan asukoodin mukaisesti juhlava asuni oli tosiaan se esittelemäni mekko, johon yhdistin huimat korot ja ruskean vyön. Asun olisi tietysti voinut kuvata myös edestä, mutta eipä tullut mieleen kuvaushetkellä. Kampauksen minulle loihti Sydämen Pohjasta -kampaamossa ihana Simo. Kävimme tyttöjen kanssa siellä Mimmin ja Pepin järjestämässä illassa ja tutustumassa vähän ghd-tuotteisiin. Uskokaa tai älkää, onnistuin luomaan itse yhden kokonaisen kiharan kampaukseeni. Tästä se kihartaminen raudalla lähtee!:D

Nyt sitten jatketaan lennon odottelua täällä kentällä. Pahoittelen väsymyksestä johtuvia kirjoitus- ja ajatusvirheitä, herätys neljän jälkeen tappoa suuren osan aivosoluistani. Myöhemmin tänään saatte lukea minulta postauksen rakkaudesta. Siitä syvimmästä rakkaudesta eli rakkaudesta erääseen ruskeaan papuun, jonka tuoksu huumaa minut aamusta toiseen.;)