Heti alkuun tärkeä muistutus. Bloggshoppin’-shoppailuiltaan voi ilmoittautua vielä tänään, joten jos et ole sitä vielä tehnyt, tee se äkkiä. Paikkoja on vielä vähän jäljellä. Ihana, miten moni on jo ilmoittautunut mukaan. Odotan tapahtumaan innolla ja toivottavasti tekin teette niin. Ihan tosi kiva päästä näkemään livenä niitä ihmisiä, jotka täällä kanssani höpöttävät tai jotka hiljaisesti jorinoitani seuraavat. Toinen ilmoitusluontoinen asia koskee kommentointia. En jostakin syystä pääse nyt julkaisemaan kommentteja, mutta ne tulevat kyllä perille ja julkaisen ne heti, kun vika korjaantuu. Vastailen siinä samalla, joten peukut pystyyn, että tekniikkaa toimii taas pian.

Ja sitten siihen asiaan. Päivän asuni oli tänään sekä lämmin että käytännöllinen. Farkuissa tarkenee pitkälle loppusyksyyn ja villaneule toimii aina. Jalkaani sujautin karvavuoriset kumpparit, koska tuo asuntoni viereinen työmaa on aikamoinen ansareitti. Ties mihin lätäkköön siellä vielä päätyy. Oli muuten aika pohjoismainen päivän asu, kun sekä farkku- että neulemerkkini syntyjuuret ovat täällä Suomessa ja saapasmerkkikin on kai lähtöisin naapurimaastamme Ruotsista. Vaikka saappaissa komeileekin Suomen lippu.;)

farkut – Panic in Paradise (saatu)

neule – Marimekko (saatu)

kengät – Tretorn (saatu)

Hiukset olivat tahallisesti samalla kampauksella kuin pari päivää sitten, koska kuvailin teille kampausta väkertäessäni lettitutoriaalin huomiselle. Nyt sitten paniikissa kertaamaan vielä tenttiin ja samalla vähän pakkaamaan. Sen verran laaja tapahtumahärdelli tuosta keskiviikosta starttaa, että ei kai siihen voi edes varautua täysin. Koetan muuten ehtiä vielä illalla kurkkaamaan noita kommentteja. Loppuun huvitukseksenne oudoin asukuva ikinä. Pakko oli testata!:D

Edit: Ja niinhän tässä sitten kävi, että kommentointiongelma katosi, kun postasin tämän ulos. Unohtakaa siis kaikki, mitä yllä sanoin. Tai no, melkein kaikki.;)