Tähän alkuun jono kirosanoja asteikolta hassusta herjaaviin. Koetan tarpoa tämän postauksen loppuun viittaamatta sanallakaan siihen, mikä odottaa ensi viikolla. Käydään siis suoraan päivän asun kimppuun. Tänä aamuna oloni oli sellainen, että jostakin oli kaivettava jalkaan farkut. Eikä mitään ahdistavia pillejä vaan kunnon leveitä puntteja. Kaveriksi valitsin niille violettia, joka viihtyy deniminsinisen kanssa kivasti.


toppi – H&M

farkut – Panic in Paradise (saatu)

kengät – Spirit

Te tiedätte, mitä teen tämänkin illan, joten ei siitä sen enempää. Voisin kyllä viettää ihan loppuillan hyvässä seurassa. Siis paremmassa kuin omassani eli ylipäätään jonkun ihmisen seurassaa, jotta alitajunta saa välillä työskennellä itsekseen. En olisi muuten jaksanut tehdä hiuksilleni mitään muhkunutturaa kummempaa, mutta jos kerran pääsen edes hetkeksi hyvään seuraan, piti panostaa normaalia enemmän. Eikö olekin sääittävää, että kaksi pientä lettiä lasketaan minun maailmassani panostamiseksi hiuksiin?:D

Tekisi kyllä mieli kiroilla lisää, mutta siirryn vielä muutamaksi tunniksi takaisin tekstinkäsittelynohjelman pariin ja jatkan referointia. Tai siis en, koska siitä ei pitänyt puhua. Nousikohan tämä epäselkeimpien postausten kärkeen tällä loppuhöpinällä? Epäilen, että nousi. Huomenna kaivan kirkasvalolampun käyttöön heti aamusta, sen verran vaikealta tuo herääminen tänään tuntui, vaikka unitunteja oli takana yli yksitoista. Viettäkäähän mukava sunnuntai-ilta. Ja pusuja meidän karvakaverille, joka viettää tänään 1-vuotissaapumispäivää!<3