Tentti lähenee, tunnelma pahenee. Viikonloppuna pitäisi rentoutua, mutta minä se vaan stressaan. Jos en nyt pääse läpi, tänä syksynä on vielä kaksi uusintamahdollisuutta tälle tentille. Ja näin karmivalla tenttimateriaalilla se ei ole paljon. Kävin jo aamulla spinning-tunnilla polkemassa tätä epätoivoa ulos kehostani hikinoroina, mutta se helpotus kesti vain muutaman tunnin. Ja se ketutus, kun posti ei ollutkaan auki, kompensoi aamutreenin tuottaman hyvän olon sekunnissa. Pitää vaan lukea, lukea ja lukea lisää enkä voi ajatella mitään muuta.

Tuo sateenvarjokuva on tuossa siksi, etttä vilkaisin aamupäivällä nopeasti, että ulkona sataa lunta ja nappasin sateenvarjon mukaani. No, eihän siellä mitään satanut joten kävelin urpona sateenvarjo kädessä jotenkin pettyneen näköisenä ympäriinsä. Vaikka tykkään tästä lämpimästä kestosyksystä, osa minusta odottaa jo kuitenkin lunta ja valkeutta. Vaikka sitten täytyykin luopua avokärkisistä kengistä, joita rakastan yli kaiken.

Tähän väliin paljastan kuitenkin päivän asuni. Hirveästi ohjelmaa en itselleni lukuaikana suostu huolimaan, mutta yksi tapaaminen piti juosta läpi. En siis saanut hengailla haalarissa aamusta iltaan. Rentouslifiiliksissä kaivelin kaapista harmaat pappahousut ja väsäsin tukkani jotenkin letillä kiinni. Tämäkin tapaus kuuluu niihin kampauksiin, jotka nopeasti hutaistuina toimivat, mutta tahallisesti eivät onnistu juuri koskaan.


paita – H&M

housut – H&M

sateenvarjo – Mexx (saatu)

kengät – Aldo

Tämä päivä kuului ehdottomasti niihin, jotka olisi pitänyt vain nukkua aamusta iltaan, mutta kun ei voi. Nyt sitten taas raivolla tenttikirjojen pariin. Onneksi ystäväni meille joulukuun alkuun varaama luksusristeily ja päivä Tukholmassa parantaa oloa jo etukäteen. Kiva, kun hyötyy muidenkin kilpailuvoitoista välillä eikä aina tarvitse rukoilla omaa onnetarta potkaisemaan. Pitää vielä nauttia kaikesta kivasta ennen kuin muuttostressi ja muu karmea iskee täysillä niskaan. Etukäteisrentoutus rocks!