Juuri, kun aloin vähän uskoa, että maanantait voivat olla kivoja päivä, huomasin, että eivät ne silti yleensä kovinkaan usein sitä ole. Pitää taas purkaa vähän tunteita. Ketutuslistalleni pääsevät tänä maanantaiaamuna mm. seuraavat ihmiset ja asiat:

  • eräät kokoa 42 olevat miesten kengät, jotka aiheuttivat pressipäivillä pientä joukkohysteriaa. Kaikki soittelivat kilvan poikaystävilleen, pikkuveljilleen ja muille elämänsä miehille, mutta harvan jalka on niin pientä kokoa, että täydelliset konjakinruskeat nahkakengät olisivat niihin mahtuneet.
  • se urpo (pian entinen) kaverini, jonka mielestä oli jollakin tapaa hyvä idea jaella puhelinnumeroani jollekin tuntemattomalle tyypille, joka tahtoi ahdistella minua. Ihan oikeasti? Kuka tekee noin!
  • huonosti tehty sushi. Sellainen liian etikkainen ja kuiva. Sellainen, jossa levä vaan venyy ja vanuu sitkeänä ja kala alkaa harmaantua. Voi yök.
  • firmat, jotka palkkaavat asiakaspalveluammattiin ihmisiä, jotka eivät sinne sovi. Vai miltä tuntuisi kuulla kassapojan suusta kanta-asiakaskortista kysellessä, että häntä kyllä v*ttu yhtään kiinnosta, mitä korttia hänelle vilautetaan.
  • kahvimaidon yllättävä loppuminen aamulla. Siis silloin, kun kauppaan lähteminen on vaan mahdotonta sekä henkisesti että fyysisesti. Onneksi tähän on tulossa hyvä ratkaisu, mutta palaan siihen myöhemmin tällä viikolla.
  • appelsiinit. Isot, oranssit, mehukkaat ja pelottavat appelsiinit.

Jokohan tässä lähtisi fiilis nousuun, kun sai purettua tämän ketutuksen sisältään. Pitää varmaankin hankkia se päiväkirja, jonne voi purkaa ne vielä intiimimmät ketutuksen aiheet. Kummasti tämä purkautuminen teki tilaa kivoille tai edes kivemmille ajatuksille. Kuten oikeille ystäville ja onnistuneelle sushille.:)

(kuvat otti ja seuranani poseeraa Veera)