MPH Fashion Outlet Cityssä pidetään 10.11.2011 kello 19-21 mallikappalemyynti-ilta, jossa teillä on mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia. Merkeistä on tarjolla mm. Guessiä, Calvin Kleinia, Liu Jo Jeansia sekä Nikeä Outlet-hinnoilla. Tämän lisäksi kaikille shoppaajille on varattu muitakin rahanarvoisia etuja eli paikalle kannattaa todellakin ilmaantua. Esimerkiksi kolme shoppailuillan parasta pukeutujaa palkitaan upeilla tuotepalkinnoilla. Senkin verran voin vielä paljastaa, että paikalle kannattaa saapua heti ensimmäisten joukossa.

Koska en itse juuri koskaan kieltäydy mahtavista shoppailutapahtumista, minäkin tulen olemaan shoppailuillassa läsnä. Minun lisäkseni paikalla ovat ihanat blogitytöt Cava, Nadja ja Jonna. Tapahtuman juontaa Joanna Väre ja paikalla on myös akustista livemusiikkia. Illan aikana voi tutustua muihin shoppailijoihin tai meihin bloggaajiin, uudistaa kyntensä kynsibaarissa tai vain shoppailla henkensä edestä.

Bloggshoppin’-iltaan voi ilmoittautua tämän sivuston kautta 8.11.2011 mennessä ja ilmoittautumisen jälkeen voi halutessaan liittyä vielä tapahtuman omaan Facebook-ryhmään täällä. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä päättää osallistua, sillä olisi ihana jutskailla livenä ja shopata yhdessä! Paikkoja on varattu kuitenkin vain rajoitettu määrä, joten olkaa nopeita. Kuka on mukana?:)

Edit: Tapahtuma pidetään siis Helsingissä ja tapahtumapaikalle pääsee näppärästi lähijunalla.:)

(kuva Veera Korhonen)