Näitä asuntoni siivottomia ennen ja jälkeen -kuvia on katseltu tässä blogissa aiemminkin. Nyt oli taas sellainen tilanne, että räpsäisin kuvan muistoksi. Toimin eilisten halloweenpippaloiden emäntänä, joten kämppä piti siivota. Koska aikaa oli rajallisesti, survoin kaiken irtoroinan makuuhuoneeseeni ja suljin oven. Suunnitelma toimi hyvin, kunnes tajusin tänään, että se hemmetin makuuhuone on nyt siivottava.

Täytyy muuten tunnustaa, että paras motivaatio siivoamiseen on viha tai raivo. Harvemmin jaksan tosissani jynssätä paikkoja huvin vuoksi, mutta kun joku kaveri on mennyt ryssimään jotakin, se pettymys on hyvä purkaa johonkin hyödylliseen. Parastahan tässä on, että nämä raivosiivoukseni johtuvat vielä yleensä siitä samasta kaverista. Toivottavasti tämä toimii kumminkin päin, sillä olisihan se harmi, jos minusta ei olisi siivousmielessä samaiselle tyypille mitään hyötyä.;)

Tältä makuuhuneeni näytti aamulla…

… ja tältä iltapäivällä, kun olin saanut tavarat suunnilleen omille paikoilleen. Ja jotta kukaan ei herneile, niin tuo kello on saatu blogin kautta, vaikka se nyt ei olekaan mitenkään olennainen tässä. Mutta piilomainontalaki jne. Jos muuten mietitte, miksi tuon lipaston alin laatikko on raollaan, niin se ei suostu menemään kiinni. Tuo lipasto on niin vanha, että se pääsee muutossa kaatopaikalle ellei joku sitten välttämättä tahdo sitä tuunata. Minulta kun ei energiaa sellaiseen ahkeruuteen löydy.

Suurin ongelmani siivousjutuissa on se, että taloyhtiömme pahvinkeräysastia tulee niin nopeasti täyteen eikä sen viereen tietenkään saa jättää pahveja. Joudun sitten säilömään muutamaan pahvitonnia asunnossani ja odottamaan sitä kuun alkua, kun pahvinkeräysastiaan tulee tilaa. Olisi aika kätevää, jos näissä pakkauslaatikoissakin käytettäisiin sitä samaa tekniikkaa kuin siinä uudessa vessapaperirullan hylsyssä, joka hajoaa atomeiksi kastuttuaan. Olisin nuokin tuhannet laatikot voinut vaan vetää viemäristä alas!:D