Vasta hetki sitten mieleeni syttyi kipinä. Tarvitsin sinua elämääni. Odottavan aika on pitkä, niin myös minulla. Kun vihdoin sain sinut ensimmäistä kertaa syliini, tiesin heti, että kuulut osaksi elämääni. Ja minä sinun. Minulle tämä on esikoiseni, toiset taas saivat vähän aikaa sitten perheenlisäystä jo toiseen otteeseen. Tällähän viittaan siis Mintun vastaavaan postaukseen viime viikolta. Heillä pikkusisarta ei onneksi kuitenkaan koettu kilpailijana, vaan seurana vanhemmalla sisarukselle. Niinkin käy joskus. Myös Teemun esikoinen on rodultaan Marc by Marc Jacobs, samoin Jennin.

Tilasin tämän Macbook Airini 11-tuumaisen suojan siis viikonloppuna Shobopista ja se saapui luokseni jo hei maanantaina. Useista bloggaajista poiketen meikätytöllä ei kuitenkaan ole mitään sponssisopimusta eli tämä kaunotar maksettiin ihan omilla rahoilla. Tämä ei siis ole yritys hämätä mitään yhteistyötä, vaikka sitäkin on välillä epäilty. Tilaus oli ensimmäiseni kyseiseen nettikauppaan ja kaikki meni kyllä niin putkeen, että voin ehdottomasti tilata jotakin toisenkin kerran. Pitää vaan hetki odotella, että tililleni ilmestyy taas rahaa jostakin.;)