Hyvää huomenta! Toivottavasti edessänne on kupillinen herkullisena höyryävää kahvia, sillä nyt on pienen kahvijutustelun aika. Oma aamuni ei oikein käynnisty kunnolla ilman kahvikupposta, joten ei ihme, että kahvia kuluu tässä yhden ihmisen taloudessa runsaasti. Se ei kuitenkaan ole huono asia, sillä kahvissa on paljon hyviä ominaisuuksia sen uskomattoman piristämiskyvyn lisäksi.

Asiakasomistajalehti Yhteishyvän (kyllä, luen kaiken mahdollisen materiaalin mitä postiluukustani sisään syydetään) mukaan kahvin kohtuukäytöllä kerrotaan olevan terveysvaikutuksia, koska siinä on kuulemma kaliumia ja magnesiumia enemmän kuin elintarvikkeissa keskimäärin. Toinen hyvä ominaisuus on se, että kahvin klorogeenihappo ja melanoidit toimivat kehossa antioksidantteina eli toisin sanoen kahvi pitää meidät nuorina nuorekkaina!

Nyt siis kahvikuppi huulille ja nautitaan herkullisesta nuorekkuuden lähteestä.;)