Aina ei tarvita saman tuoksusarjan suihkugeeliä syventämään lempihajuveden aromeja. Riittää, että suihkutuotteella/kosteusvoiteella ja hajuvedelläsi on yksi yhteinen tekijä. Tällaisesta osittain mätsäävät tuoksukombosta tulee lopultakin paljon mielenkiintoisempi lopputulos kuin helposta ratkaisusta ostaa hajuvesi ja muut ihonhoitotuotteet samasta sarjasta. Ei sillä, että sekään huono idea olisi.

Uusin tuoksuihastukseni yllätti minut itsenikin. Kukkaistuoksuja välttelevänä en olisi helpolla uskonut, että jasmiini viettelee minut, mutta niin vain pääsi käymään. Siksi vähän aikaa sitten Icebergilta saatu suosikkisyystuoksuni Eau de Iceberg Jasmine elelee tälläkin hetkessä avoimessa suhteessa Korresin Jasmine-suihkugeelin kanssa. Kolmen kimppaan kuuluu yksi jasmiininen hiustuotekin, mutta se ansaitsee oman postauksen joskus myöhemmin.

Kyseisen suihkugeelin luontoperäiset, laadukkaat ja tehokkaat ainekset miellyttävät jo sinällään minua, mutta kun mukaan lisätään vielä huumaava tuoksuelämys, en tahdo tämän pullon tyhjenevän koskaan. Sain suihkugeelin erään kauneushoitolan lahjakassista ja olen siitä hyvin iloinen!:)