No mutta huomenta! Päätitte sitten viettää päivän kanssani vai? No, mikäs siinä. Tänään on siis eilinen eli tiistai ja kellohan on 08:11, kuten kuvasta näkyy. Joko menitte sekaisin? Hyvä. Nyt on itse asiassa aika herätä, joten eiköhän pyöräytetä päivä käyntiin, sillä tänään pitää ehtiä tehdä vaikka mitä kivaa ja jännittävää. (Niin ja puhelin on saatu blogin kautta. Ihan vaan, ettei kukaan koe oloaan mainonnan orjaksi tms. kamalaa.)

Ihan ensimmäiseksi säntäsin vessaan harjaamaan hampaani ja pesemään nassuni. Järkytyksekseni eilen härnäämäni mustapääporukka on yön aikana riehaantunut kunnolla. Perhana, kun oppisin olematta näpräämättä niitä! Kasvopesun jälkeen meikkailin samalla, kun luin aamublogit, valmistin sekä join aamun ensimmäisen kupillisen kahvia (koneella, joka on saatu blogin kautta) ja vastailin yön aikana tulleisiin kommentteihinne. Myös MouMoun Facebook-sivu päivitetään aamuisin edellisen päivän postauksilla. Taustalla pauhasi koko ajan Spotify, josta löytyy oma soittolista kaikkiin fiiliksiin. Tiistaina fiilis oli hyvä, sillä voitin heti aamusta Quincyn FB-kilpailussa yllätyspalkinnon.:)

Aamupalaksi rakentelin itselleni pienen hedelmäsalaatin mandariinista, nektariinista ja omenasta. Nautiskelusession jälkeen aloitinkin päivän virallisen operaation eli mekkojen kuvaamisen Huuto.nettiin. Ei niitä montaa ole, mutta kiinnostuneet voivat käydä kurkkaamassa ja huutelemassa täällä. Muita vaatteita koetan ehtiä laittamaan myyntiin loppuviikosta. Kuvailuhetkisen jälkeen poistin kuluneet kynsilakkani ja lakkailin kynnet uuteen uskoon nudelakalla. Rankan kynsilakkaepisodin jälkeen hotkaisin vielä ruisleivän masuani täyttämään. Samalla tulin ottaneeksi oudoimman syömiskuvan ikinä!:D

Pukeuduin pikaisesti, kuvasin asuni ja painelin sitten pihalle nauttimaan syksyisestä ilmasta. Asuni näittekin jo tässä postauksessa, joten en ruodi sitä nyt enää enempää. Paitsi, että puin mekon alle mustan trikoohameen ennen lähtöäni. Kyseisessä asussa saapastelin noutamaan itselleni lukuvuositarraa sekä täksi lukukaudeksi yliopiston kalenterin. Itse asiassa minun olisi ehkä pitänyt käväistä yliopistolla eräässä infotilaisuudessa, mutta lähetin kätyrini keräämään kaiken tarvittavan tiedon. Ei vaan ollut luentosalifiilistä. Eikä ole ollut aikoihin siispä Luojalle kiitos itsenäisistä kursseista!

Ulkona oli aurinkoinen ja ihanan syksyinen ilma, joka oli tosin hieman liian lämmin minun makuuni. Kävin samalla reissulla ystäväni Veeran kanssa syömässä edullisen kouluruuan, josta meitä laskutetaan vain 2,5 euron verran. Lozzista sai vielä ilmaista leipää mukaan, joten reissu oli todella onnistunut. Kotiin päästyäni potkaisin niin sanotusti korot nurkkaan ja nautiskelin paljon odotetut päiväkahvit.

Kotiin palattuani kuulin hyviä uutisia ja kerrankin voin kertoa ne heti teille. Indiedays on laajentanut toimintaansa telkkuun asti ja olen saanut käsiini ennakkovilkaisun meidän omaan Fashion TV by Indiedays -ohjelmaan! Sitä tullaan näyttämään syksyn aikana TV5:llä ja Voicella kolmentoista jakson verran. Ne, jotka eivät jaksa jaksoja telkkarista bongailla, voivat seurata niitä netistä Indiedaysin Fashion TV -blogista. Sinne kannattaa kurkata kyllä muutenkin, sillä blogista löytyy kilpailuja ja muuta ekstraa. Koodasin tuon aloitusjakson tällä kertaa blogiini, jotta kiinnostuneiden olisi helppo katsoa se.:)

[iframe width=’420′ height=’250′ src=’http://indiedays.com/embed/file.php?file=S01E01&width=402px&height=226px’ frameborder=’0′ scrolling=’no’]

Kofeiinin voimalla kirjoittelin uuteen kalenteriini heti kaikki tärkeät tapahtumat parille seuraavalle kuukaudelle. Oikeastihan läikyttelin vähän kahvia matollekin, mutta vain siksi, että olisin halunnut ottaa tänne hassun kahvinjuontikuvan. No, enpä onnistunut! Olen itse asiassa huudahtamassa tuossa kuvassa juuri: “Perkele!” Söpöä, eikö? Opinto-oppaat olivat muuten valitettavasti päässeet loppumaan, joten en suorita tällä lukukaudella yhtään kurssia. Vitsi! Ne näkee onneksi netistä.

Kello 18.30 alkoi Kuntoportilla IisiSpin 45′-tunti. Tarkoitukseni oli hilata itseni sinne, mutta jotenkin löysin itseni vielä kello 18:22 lukemasta “ihan vaan paria sivua” P.S. I love you -kirjaa. Ajastamisen sijaan pääsin sitten julkaisemaan päivän asupostauksen blogiini reaaliajassa. Kun nyt kerran sohvalle olin juuttunut, päätin jäädä siihen koko illaksi. Sinetöin siis kohtaloni käymällä pikaisesti suihkussa ja avaamalla television.

Telkun sisältöön uppouduttuani avasin vielä (siis ihan testimielessä, krhm) Pandan lähettämän Rapea Riisi & Hassel -valkosuklaalevyn. Niinpä, vaikka olin juuri nautiskellut kupillisen maailman parasta mustikkajogurttia. Tarkoitukseni oli tehdä suklaasta viikonlopun rapujuhliin valkosuklaatryffeleitä, mutta sitten levylle tapahtui jotakin. Se katosi! Hups, pitää keksiä ehkä suunnitelma B, sillä meikätytön lähikaupasta näitä ei ainakaan vielä löytynyt. Hemmetin itsekuri, missä olet!:D

Syötyäni vatsani kipeksi kävin vielä koneella kurkkaamassa erästä eBay-kohdetta, jota olin salaa himoinnut. Olen ennenkin huutanut Aldon kengät + laukku -setin eBaysta. Tällä kertaa tarjolla oli ruskeaa, kukkakuvioista nahkaa. Tiedän, että se kuulostaa oksennukselta, mutta jokin tuossa kuosissa vetosi minuun. Niinhän siinä sitten kävi, että pari tuntia ennen kohteen sulkeutumista hinta alkoi nousta eikä setti ollutkaan enää niin halpa. Muutama minuutti ennen kohteen sulkeutumista tein päätöksen, etten lähde taistelemaan noista ja luovutin. Joku onnekas sai siis nyt syksyisen setin itselleen, mutta minun ansiosta hinta nousi kivasti matalasta lähtöhinnasta. Hähä! *ilkeä virnistys*

Päätin lopettaa päiväni kuvataltioinnin, kun uni alkoi painaa silmää. Tuo kuvien laatu muuten vaihtelee postauksen sisällä, koska käytin kahta eri kameraa latausongelmallisista syistä. Nyt päästiin siis päivä siihen asti, kun tämä tyttö väsähti. Nappasin koneeni mukaan ja chattailin ulkomaalaisten ystävieni kanssa hetkisen Facebookissa. Mietin myös, mitä eroa on perhosilla, linnuilla ja kukilla, mutta siihen aiheeseen en taida enää palata. Lopulta leijailin kauniisiin (tai vähemmän kauniisiin, sen tiedän vasta aamulla) uniin. Ai niin, päivän kahvikuppisaldoksi tuli inhimillinen nelonen. Kuvasin kaikki päivän ruuat, mutta kahvikuppeja jätin kuvaamatta välistä, koska pelkäsin tuon loppusumman olevan tuplasti isompi. Että sellaista menoa.:)