Viikon paras aamukahvi on itse valmistettu kookos-karamellilatte. Siihen tulee Mokkamestareiden kookoskahvia, sokerintota karamellimakusiirappia sekä kuumaa maitovaahtoa (joka tosin lässähti ennen kuin ehdin ottaa kuvan). En osaa sanoin kuvata sitä tunnetta, minkä koen aamusin, kun tajuan, että nyt saa taas juoda kahvia. Illathan ovat yhtä surua ja murhetta, kun en uskalla enää kuuden jälkeen nautiskella mitään kovin kofeiinipitoista. Nyyh.:/

Viikon paras himotus kohdistuu eBaysta löytyneisiin nudekorkkareihin. Mieleni teki huutaa nuo oudot, mutta ihanat popot itselleni brittiavustajani kautta, mutta liika on aina liikaa. Valitettavasti myös kenkien kohdalla. Minun treenaillessani itsehillintää, te voitte tutustua näihin kaunottariin täällä. Taisin juuri kuolata näppikseni piloille, hmph. Huutoaikaakin olisi vielä vähän jäljellä.

Viikon paras äänestys on Eletroluxin sivuilta löytyvä imuriäänestys. Kuluttajat saavat nyt valit uuden värin UltraOne-imurille. Minulla on tuosta imurista ekologinen Green-malli, mutta tuollainen väripommi olisi kyllä upea imurointimotivaattori. Äänestä suosikkiväriäsi täällä, eniten ääniä saanut värivaihtoehto päätyy tuotantoon ja tulee myyntiin ensi keväänä. Kommenttiboksissa saa paljastaa, saiko äänesi Pirteä Pinkki, Makea Mandariini, Kiljuvan Keltainen, Villi Vihreä, Tahitin Turkoosi vaiko Viettelevä Violetti. Itse klikkasin ääneni tuolle pinkille ihanuudelle!<3

Viikon paras tulehdustila oli varpaassani. Pieni onnettomuus pisti liikuntasuunnitelmat uusiksi, kun tuo varvas ei kestä edes peiton kosketusta yöllä. Pahoittelut, jos kuva järkytti jotakuta, mutta itsepä kiukuttelette välillä, ettei täällä ole tarpeeksi arkisia juttuja ja bloggaajan elämä on kuulemma aina niin täydellistä. Perfect my toe!:D