Syksyn muoti hehkuu jalokiviväreissä

Jo Muumien Nipsu tiesi aikanaan, että jalokivissä vain on sitä jotakin. Tuo ametisteja rakastava otus hullaantui täyteläisestä violetista väristä ja sen hehkusta. Samoin tulee käymään monelle meistä tänä syksynä, kun jokasyksyisten murrettujen värisävyjen rinnalle nousevat ihanat jalokivivärit.

Punainen rubiini, sininen safiiri, violetti ametisti sekä vihreä smaragdi ovat luonnollisesti parhaimmillaan juhlavaatteissa ja luksuskankaissa, mutta arkipukeutumisessakin näitä sävyjä tullaan toivottavasti näkemään.

Jalokivisävyjä voi käyttää pieninä yksityiskohtina tai rohkeasti päästä varpaisiin. Suurina pintoina väreissä kannattaa kiinnittää huomiota vaatteiden materiaaleihin, jotta kokonaisuudesta ei tule liian montoninen.

Pienenä vinkkinä laukkuhamstereille, että edellisten kausien nahkalaukkuja kannattaa nyt vakoilla sillä silmällä. Parhaassa tapauksessa saat itselleni jalokivisävyisen luksuslaukun alennettuun hintaan. Toisille se mennyttä mallistoa, meille toisille taas tulevaa.”

(kuva Gina Tricot)