Muotitärppejä syksyyn

Vaatteiden suhteen linjat jatkuvat aika samoina kuin mistä olemme nauttineet jo kesän verran. Farkkujen lahkeet ovat 70-luvun tyyliin leveät. Hameiden ja mekkojen helmat pysyvät makseina ja mideinä. Muutoksena se, että sen sijaan, että helmat pysyisivät tasaisen tylsinä, ne epäsymmetristyvät.

Vaatteista suurta suosiota nautiskelevat ponchot. Myös ponchojen pikkuserkut eli viltit ja viitat ovat suosittuja eivätkä syyttä. Kuka nyt ei tahtoisi kietoutua syksyn viimassa ihanan lämpimään vaatteeseen.

Kuoseista kannattaa muistaa mielipiteet rankasti kahtia jakava käärmekuosi. Myös ruudut ovat varsin kovassa huudossa. Noususuhdanteesta nautiskelevat eritysesti etniset kuosit, jotka pienten yksityiskohtien sijaan koristavat nyt isompia kokonaisuuksia

Väreistä taas kannattaa painaa korvan taakse erilaiset jalokivisävyt sekä kaikki metallivärit. Yksittäisistä väreistä kuumaa huutoa ovat punaisen eri sävyt, joista vahvimpana loistaa murrettu oranssi.”

(kuva täältä)