Lisäilin juuri pienen kasan kenkiä Huuto.nettiin. Missään kohteissa ei ole tälläkään kertaa postikuluja, sillä ne on huomoitu jo naurettavan edullisissa lähtöhinnoissa. Kaikki kohteeni ovat auki 14 vuorokautta eli kaksi viikkoa. Tarjolla on sekä matalia että korollisia kenkiä aina avokkaista syyssaappaisiin. Ne on valittu myyntiin perusteella: “Mä en vaan hei rakasta sua enää tarpeeks.” Näiden kenkien tilalle on ehkä jo hankittu jotakin parempaa tai näihin kohdistunut ihastus ei syventynytkään koskaan rakkaudeksi. Kaikkien kenkien lähtöhintana 10 euroa eli jokaisella pitäisi olla varaa kenkäpariin.

Älkää kiltit kommentoiko tuota kökkösuomea, joita myymiini kohteisiin naputin. Taisi olla jotenkin huono päivä, kun typoilin rankasti ja kirjoitin kökösti kohteiden kuvaukset. Huutamaan pääset silti tästä linkistä!:)