Sain alkuviikosta kutsun minulle ennestään tuntemattomaan, Helsingissä toimivaan Cime Beauty House -kauneushoitolaan hemmottelutapahtumaan. Siellä sain kuulla hieman kauneushoitolan konseptista ja tutustua sen tarjoamiin palveluihin pienten hemmotteluhoitojen muodossa. Hoitoja tekivät paikan työntekijät, jotka toimivat keskenään yrittäjinä samassa työpaikassa, mutta niin, että kukaan ei ole kenenkään pomo. Ehkä siksi loppuillasta käsilaukussani oli kourallinen käyntikortteja yhden sijaan.

Kauneushoitolassa oli tarjolla hierontaa, hiustenlaittoa, meikkausta sekä kynsihuoltoa. Meikkiosastoa hallitsi MSCHIC-merkki ja meille hemmoteltaville tarjottiin pikafreesausta tai silmien/huulien ehostusta. Minä valitsin silmämeikin, sillä ahdistun, jos huulillani on meikkiä tilaisuuksissa, joissa syödään ja juodaan. Olen niin laiska, etten jaksa korjailla ehostustani kuin maksimissaan kerran illassa.;)

Hiustuotteiden puolelta taas bongasin pari suosikkimerkkiäni. Löysin ilokseni sekä Sexy Hairin että Davinesin tuotteita. Hiuspisteellä kampaaja muutti hätänutturani sileäksi kampaukseksi ja taiteili hiuksiini rennon letin, joka vielä koristeltiin hiustimantein. Nuo timantit kiinnitetään muotoiluraudalla. Olen saanut niitä aiemmin testiin, mutta vasta nyt, kun näin kiinnitysoperaation ammattilaisen suorittamana, uskallan kokeilla niitä kotona!:D

Otin itselleni kynsipisteellä vielä pikamanikyyrin, koska en ollut koskaan ollut kynsihoidossa. Valitsin kynsiini sävyn, joka on jotakin pinkin ja punaisen väliltä. Vielä näin viidenkin päivän jälkeen lakkaus on lähes virheetön ja kynsinauhat kauniit. Entinen manikyyreille silmiään pyöritellyt bloggaaja taisi kääntää kelkkansa kynsihoitojen suhteen.

Hengailun ja hemmottelun lomassa ehdin huomata, että paikalla oli yllättävän paljon julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Yllätyin hieman, että olin saanut kutsun tulla hemmotteluun mm. hallitsevan Miss Suomen kanssa. Illan kruunasi intiimi Martinan live-esitys, josta ei puuttunut intohimoa eikä tunnetta. En meinannut saada silmiäni irti tanssipojista. Kerrankin meille naisille oli silmänruokaa sen sijaan, että lavalla koikkeloisi puolialastomia naisia.;) (Pahoittelut, etten saanut kuvattua tanssijapoikia ollenkaan. Linssini saattoi olla kuolasta liukas.)

Kokonaisuudessaan tapahtuma oli mukava ja onnistunut. On hyvä tietää, mistä kauneushoitoloista saa hyvää palvelua, jos tässä on piankin edessä muutto Helsinkiin. Eikunsiishups… Katsotaan nyt. Kiitokset kuitenkin Cime Beauty Housen tytöille ihanasta hemmottelusta. Isoimmat kiitokset ansaitsee ehdottomasti kampaajatyttö, jonka kanssa juttu luisti erityisen hyvin. Ihana, kun löytyy samanhenkisen kampaajan ja vielä ihan sattumalta.:)