Koeajoin tänään tiilenpunaisen neuleeni, johon ihastuin Helsingissä käydessäni. Kiukuttelin viime syksyn ja kevään, koska neulehyllyni on naurettavan tyhjä, joten nyt otin tehtäväkseni täydentää sitä. Uusin löydökseni on yläosasta läpinäkyvää neulosta, joten sen alle kannattaa ehdottomasti pukea ihonväriset rintsikat. Mieluiten vielä olkaimettomat sellaiset, sillä neule on malliltaan niin lörttö, että sen kaula-aukko valahtaa kivasti olkapäälle tai venyy leveäksi venekaulukseksi eikä silloin kaivata rumia olkaimia pilaamaan fiilistä.

Harmitti vähän räiskiä näitä kuvia äsken uudelleen. Otin alkuperäiset asukuvat aamulla, kun hiukseni olivat vielä kivasti ja olo hehkeämpi, mutta kun palasin kotiin reissuiltani, kamerani muistikortti oli tyhjentynyt. Pikaisten kuvaussessioiden jälkeen sain kuitenkin asuni tallennettua blogiini. Jotakin tuo kesäloma on minulle tehnyt, kun en osaa olla enää kameran edessä näyttämättä tollolta. Onneksi kohta pääsee taas tiiliseinän eteen treenailemaan.;)

farkut – H&M

neule – Object

ballerinat – Seppälä

Käväisin tiilineuleessani tänään Mokkamestareilla enkä tälläkään kertaa palannut tyhjin käsin. Täydensin kookoskahvivarastojani, mutta sen lisäksi ostin kokeiluun ihan uusia makututtavuuksia. Mukaan lähti vanhanajan vaniljaa, pähkinäistä vaniljaa sekä appelsiinikahvia. Olisin voinut tyhjentää kahvihyllyt kokonaan, mutta onneksi tuonne pääsee suhteellisen nopeasti halutessaan takaisin. Ja toimiihan nettikauppakin tietysti.:)