Nyt otetaan esittelyyn jo tavallaan vanha tuttu. Aiemmin esittelemäni Mielikuvituskirahvin takana häärivä Sannariikka Suomi on nimittäin avannut aivan uuden putiikin nimeltä Superupee! Myymälä sijaitsee aivan Salon keskustassa osoitteessa Annankatu 10. Odotusten vastaisesti Superupeen toistaiseksi ainut myymälä ei kuitenkaan ole mikään parin neliön nurkkaus, vaan lähes sataneliöinen vaate- ja asusteparatiisi.

Kuten putiikin ylpeä “äiti” kertoo, Superupee on 22-vuotiaan nuoren naisen suuri unelma, joka on vihdoinkin toteutunut. Salainen haave olisi kuitenkin saada vielä liikkeen nimeä kantava tehdastuotantomallisto, jonka on saanut suunnitella itse. Sen verran kunnianhimoisesta naisesta näyttää olevan kyse, etten ihmettelisi yhtään, vaikka unelma toteutuisikin.:)

Ettei tämä hyödyttäisi vain Salon lähellä asuvia, kerron samaan syssyyn, että myymälän löytää myös netistä. Superupee-nettikauppa tarjoaa mm. laukkuja, vaatteita, pussukoita, koruja ja kenkiä. Nettisivut ovat selkeät ja simppelit. Perusvalikoiman lisäksi myynnissä on myös suomalaisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten tuotteita. Lisäksi Sannariikka tekee itse tuotteita myyntiin. Omat tuotteet syntyvät pääasiassa kierrätysmateriaaleista, kuten jo Mielikuvituskirahvin kulta-aikoina tapahtui. Superupee-nettikauppa yhdistää siis näppärästi kierrättämisen, pienten ja kotimaisten suunnittelijoiden tukemisen sekä pikku putiikkien viehätysvoiman.

Valikoima on hyvin nuorekas ja raikas. Värejä on tarjolla paljon, mutta perusvaatteitakin löytyy. Ainakin minun vaatekaappiini ilmestyi pienen selailun jälkeen mustan pitsihameen mentävä kolo Kuinka olen voinut edes elää ilman sellaista! Villi veikkaus, että Superupee kuhisee nuoria naisia pikkujoulusesongin lähestyessä.

Käväisitpä sitten Salossa ihan paikan päällä tai selailitpa kotoasi nettivalikoimia, suosittelen lämpimästä viettämään loppuelämäsi vähintään superupeena. Sannariikka muuten vähän vinkkasi, että syksymmällä olisi tulossa pientä lahjontaa teille ihanille lukijoilleni, joten toivottavasti ihastuitte edes vähän. Minä alan kirjoittaa saman tien rakkauskirjettä noille keltaisille korkokengille ja tuolle punaiselle juhlamekolle.;)