On aika kurkistaa, millaisia koruja raahasin mukanani Bulgarista. Sitä edullista hopeaa en itselleni ostanut, vaikka mieli teki kovasti. Myös turkoosit ja punaiset kivikorut jäivät ostamatta. Niitä kuolasin sentään ihan päivittäin, mutta jokin esti minua ostamasta niitä. Meripihkaa ja korallia välttelin ihan eettisistä syistä, mutta niitäkin oli tarjolla. Tyydyin lopulta näihin parin euron krääsäkoruihin, joiden värimaailma on ihan täydellinen kesään.

Aika vahvat Aarikka-fibat näissä puuhelmissä, eikö? Vihreät puuhelmet tuli ostettua, koska ne sopivat erääseen toppiini kivasti. Siis sen väreihin, ei malliin. Odottakaapa vaan, kun näette sen. Ehkä ihanin kesätoppi ikinä. Näitä helmiä aion muuten käyttää mustan tai valkoisen kanssa ja ehdottomasti ruskettuneella iholla. Nam!

Maailman onnistunein tarkennus, jonka huomasin vasta koneella. Sorppa. Ihailkaa siis puupöytäni syitä tarkkoina ja rannekorua blurrina. Sama vihreä, johon ihastuin puukorussa, lumosi minut rannekorumuodossakin. Kaikista koruista rannekorut ovat ehkäpä suosikkejani, joten niitä voin ostella hyvällä omatunnolla. Ainakin melkein.

Tämä pinksu taitaa jollakin lapsellisella tavalla olla suosikkikoruni näistä. Sitä tuli ainakin pidettyä eniten loman aikana. Seuraavaksi olisi sitten luvassa kenkäostosesittely. Siis joskus tässä, kun kerkeilen sellaisen väsäilemään. Sykähdyttikö joku koruistani erityisesti?:)