Pidän hyvässä seurassa vietetyistä viikonlopuista niin paljon, että pyrin tekemään niistä blogissanikin niin mukavia kuin vain pystyn. Siksi tänään on taas arvonta-aika ja teillä on sunnuntai-iltaan asti aikaa osallistua Aussien lahjoittaman hiustuotepaketin arvontaan. Palkintopaketti sisältää kuusi Aussieversary-sarjan tuotetta ja ne ovat:

  • Aussie Miracle Moist Shampoo (Limited Edition)
  • Aussie Miracle Moist Conditioner (Limited Edition)
  • Aussie Take the Heat  Shampoo (Limited Edition)
  • Aussie Take the Heat Leave-in-Spray (Limited Edition)
  • Aussie Luscious Long Shampoo (Limited Edition)
  • Aussie 3Minute Miracle (Limited Edition)

Jos nuo eri sarjat eivät ole kaikille tuttuja, niin tässä vielä kolmen sarjan kuvaukset:

Miracle Moist (hieman kuiville ja onnettomille hiuksille)
Tämä pullotettu ihmesarja kosteuttaa kuivuneita ja rasittuneita hiuksia jättäen ne pehmeän ja sileän tuntuisiksi nopeammin kuin ennätät sanoa ”Aussieversary”. Miracle Moist on kuiville ja vahingoittuneille hiuksille sama kuin lähde janoiselle. Miracle Moistit sisältävät australialaista macadamia-pähkinäuutetta, joka on täynnä ravitsevia öljyjä. Lyhyesti, Miracle Moist on ihme kuiville hiuksille!”

Take the Heat (ole hottis – hiuksiesi ei tarvitse olla)
Kuka haluaa kärventyneet hiukset? Tietääksemme ei kukaan. Hottis-kampauksen aikaansaamiseksi suosittelemme käyttämään Australian jojoba-kasvin siemenöljyä sisältäviä Aussie Take the Heat -tuotteita rauhoittamaan tilannetta. Tiedäthän, aussit ovat tottuneet polttavaan kuumuuteen ja hiukset tarvitsevat lämpösuojaa. Take the Heat -tuotteilla meno pysyy kihisevän kuumana ilman palovammoja…”

Luscious Long (huiskauta hiuksiasi)
Emme voi luvata, että hiuksesi kasvaisivat pidemmiksi, mutta teemme parhaamme niiden hyvinvoinnin puolesta. Voit sanoa hei hei kurittomille ja vaikeasti käsiteltäville hiuksille ja tervehtiä pehmeäntuntuisia ja svengaavia kutreja. Australialaista Blue Mountain -eukalyptusuutetta sisältävät Aussie Luscious Long”

Oma suosikkini noista sarjoista on kosteuttava Miracle Moist. Olenkin jo muutamalle vinkannut, että Tigin miesten shampoon lisäksi tuon MM-shampoo on ainut, jonka jälkeen hiukseni eivät tarvitse hoitoainetta. Ja se on paljon se tällä kuontalolla, kuulkaas. Mutta nyt niihin arvontasääntöihin. En muuten ole koneella pariin päivään, joten julkaisen osallistumiskommentit varmaankin sunnuntaina isona ryppäänä. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 14.8.2011 kello 20:00 saakka. Arvontaan voi osallistua hihkaisemalla kommenttiboksiin jotakin ja täyttämällä sähköpostikenttään toimivan sähköpostinsa. Nyt on siis niilläkin, jotka eivät koskaan vastaa arvontakysymyksiin, mahdollisuus voittaa.;)

Psst! Myös treeniarvonta sekä hiilihappokonekilpailu päättyvät sunnuntaina, käykäähän osallistumassa niihinkin!